Yritysinfo

Mikromafia on vuonna 1992 perustettu Helsingin Kampissa toimiva atk-alan erikoisliike. Myymme lähes kaikkia atk-tuotteita. Työllistämme tällä hetkellä 4 henkilöä. Y-tunnuksemme on 1900935-5 ja luottoluokituksemme on AAA (Dun & Bradstreet).

Liikkeemme sijaitsee Helsingin Kampissa, osoitteessa Kalevankatu 42. Tuotteita voi ostaa nettikaupastamme, puhelimitse tai vaikkapa sähköpostilla. Tilatut tuotteet voi joko noutaa myymälästämme tai vaihtoehtoisesti toimitamme tavarat postilla tai matkahuollolla. Tilauksen jälkeen lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen jossa kerromme vielä arvion toimitusajasta. Lähetettäessä asiakas saa myös sähköpostiinsa seurantanumeron jolla paketin kulkua voi seurata(pl.pienlähetykset, joissa ei seurantaa ole).

Mikromafialla on oma tietokonemerkki Morse, jonka mallistosta voidaan kasata juuri tarpeitanne vastaava peruskone, pelikone tai vaikka tehotyöasema. Räätälöinti mahdollistaa sen että saamme tehtyä toiveitasi vastaavan kokonaisuuden mahdollisuuksien rajoissa. Morset kootaan myymälän välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa tuotannossamme, mikä takaa joustavuuden koneen kasausvaiheessa.

Mikromafia on mm. valtuutettu HP, Intel, Lenovo, Dell, Fujitsu ja Microsoft -jälleenmyyjä. Intel-tuotteiden osalta kuulumme Intel Premier Provider -ohjelmaan. Se on osoitus yrityksemme teknisestä osaamisesta.

Intel Premier Providerina voimme tarjota uusinta teknologiaa kaikenmallisiin pöytäkoneisiin edulliseen hintaan ja asiantuntevasti.

Takuunalaisten Morse-koneiden huollot onnistuvat omassa huollossamme.

Toimintamme peruslähtökohtana on tyytyväinen asiakas. Esimerkiksi nettikaupan kautta tulleet tilaukset pyrimme mahdollisuuksien mukaan toimittamaan jo samana päivänä, postilla tai matkahuollolla toimitettavien tilauksien seurantanumeron lähetämme asiakkaalle välittömästi, kun paketti on pakattu. Huoltopalveluissa puolestaan pyrimme saamaan viallisen tuotteen mahdollisimman nopeasti kuntoon / vaihdettua, sillä ymmärrämme miten tärkeä laite tietokone tänä päivänä on. Myös uusien Morse-tietokoneiden toimitusaikoja pyrimme jatkuvasti lyhentämään.

Käyttämämme pakkausmateriaali on lähes yksinomaan uusiokäytettävää. Mm. pakkauslaatikot, sekä tavaran suojaamiseen käytettävä pehmuste ovat 100% uusiokäytettyä, jota kertyy meille tulevan tavaran mukanana. Poikkeuksena pienposteissa käytettävät pehmustetut kuoret, joita valitettavasti ei meille uusiona keräänny. Mikromafia myös huolehtii omalta osaltaan vanhojen laitteiden kierrätyksestä asianmukaisesti.

Tervetuloa ostoksille!