ABB POWERVALUE 11 T G2 2KVA ONLINE TOWER UPS

667,00 €


Määrä
Heti hyllystä (1 kpl), maahantuojalta tilattavissa (11 kpl)

ABB:n PowerValue 11T G2 on kaksoismuunnostekniikan online UPS-laite, joka takaa puhtaan ja luotettavan sähkönsyötön 1-vaiheisille kriittisille kuormille aina 10 kW:n tehoon saakka. Tällaisia kriittisiä kuormia ovat mm. työasemat, serverit, raha-automaatit, kassat, reitittimet, kytkimet ja muut herkät elektroniset laitteet. PowerValue 11T G2 suodattaa verkosta tulevat haitalliset jännitepiikit ja jännitealenemat sekä harmoniset yliaallot.
VFI-topologialla toteutettu tornimallin PowerValue 11T G2 säästää käyttökustannuksissa minimoimalla häviötehot kaksoismuunnoskäytössä jopa 95 prosentin ja ECO-käytössä jopa 98 prosentin hyötysuhteella. Enintään kolme 6 ja 10 kVA:n yksikköä voidaan kytkeä rinnakkain redundanttisuuden saavuttamiseksi tai kapasiteetin lisäämiseksi aina 30 kW:iin saakka.
PowerValue 11TG2 on helppo asentaa ja käyttää, edullinen käyttökustannuksiltaan ja vaatii vain vähän tilaa. Kaikkiin malleihin voidaan lisätä enintään 4 kappaletta ylimääräisiä lisäakustoyksiköitä (EBM), joilla voidaan saada jopa kaksi tuntia varakäyntiaikaa. Jokaiselle UPS-teholle on oma EBM-mallinsa, joka on helposti alustettavissa UPS-laitteen LCD-näyttöpaneelilta.

ABB
4NWP100161R0001

Lisätiedot

valmistaja
ABB
Laitteen tyyppi
UPS pöytämallit