ASUS ROG KERIS Wireless AimPoint Black Gaming Mouse

89,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(50 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

Kevyt ja langaton ROG Keris Wireless AimPoint -pelihiiri on ennennäkemättömän tarkka. Koska ROG Keris Wireless AimPoint -pelihiiren ominaisuuksiin kuuluu keveyden ja pitkän akunkeston lisäksi myös ainutlaatuinen optinen ROG AimPoint -anturi (tarkkuus jopa 36 000 DPI), Keris on ihanteellinen valinta virtuaalisille taistelukentille.

Täydellistä tarkkuutta
Optinen ROG AimPoint -anturi takaa, että hiiri seuraa kätesi liikkeitä ennenäkemättömällä tarkkuudella. Koska hiiren tarkkuus vaihtelee välillä 100–36 000 DPI (alan johtavalla < 1 %:n CPI-poikkeamalla) ja sen anturi rekisteröi liikkeen jopa 650 IPS:n nopeudella ja 50 G:n kiihtyvyydellä, liikkeesi ovat varmasti nopeita ja tehokkaita.
*8 000 Hz:n päivitysnopeus on käytettävissä ainoastaan langallisessa tilassa.

Kolme eri yhteysvaihtoehtoa
Voit kytkeä Keris Wireless AimPoint -pelihiiren haluamallasi tavalla: ultranopealla langattomalla 2,4 GHz:n radiotaajuusyhteydellä, jopa kolme eri laitetta nopeasti yhdistävällä Bluetooth-yhteydellä tai kiinteällä USB-yhteydellä, jonka avulla saat ladattua laitteen nopeasti ja näppärästi pelaamisen aikana.

Luotettava tiedonsiirto
ROG SpeedNova -teknologia huolehtii, että hiiren päivitysnopeus pysyy erinomaisena jopa ruuhkaisissa ympäristöissä, joissa on paljon muita RF-signaalia häiritseviä langattomia laitteita. Se ratkaisee signaaliongelmat tuottamalla vahvan yhteyden ja etsimällä jatkuvasti taajuuksia, joilla esiintyy vähiten häiriöitä.

Suunniteltu pelimaratoneihin
Koska hiiri on kevyt, se liikkuu nopeasti kiihkeimmässäkin taistelun tuoksinassa, ja koska sen 119 tunnin akunkesto on hiottu huippuunsa, laite pysyy pelikunnossa päiväkausia.

Tyylikäs pinta, pitävä ote – Laitteen mukana toimitetaan valmiiksi muotoon leikattu ROG-kuvioinen tarra. Sinun tarvitsee vain kiinnittää teippaus Keris Wireless AimPoint -hiireesi, niin saat paremman otteen ja lisää tyyliä elämääsi.

Sulavat ja nopeat liikkeet – Hiiri on varustettu erittäin joustavalla ja kevyellä ROG Paracord -johdolla sekä PTFE-muovista valmistetuilla pyöreillä tassuilla, jotka takaavat, että laite liikkuu todella sulavasti ja vaivattomasti.

Helposti muokattava tarkkuus – DPI On-The-Scroll -ominaisuuden ansiosta hiiren tarkkuusasetuksia voidaan muokata jopa pelaamisen aikana. Voit myös vain napsautella painiketta ja valita neljästä eri DPI-tasosta.

Keveys – Hiiren uudistetun sisäisen rakenteen ansiosta sen kokonaispaino on vain 75 grammaa, ja sitä on vaivatonta liikutella pitkiäkin aikoja kerrallaan.

PBT-painikkeet (vasen ja oikea) – Painikkeissa on luistamaton pinta, joka kestää kulutusta ja pitää käyttötuntuman miellyttävänä.

Aura-valaistus – Tee laitteesta vieläkin tyylikkäämpi valitsemalla haluamasi lukuisista Aura Sync RGB -valoefekteistä ja -värivaihtoehdoista.

Armoury Crate – Armoury Craten intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit helposti muuttaa ROG Keris Wireless AimPoint -hiiresi asetukset omien mieltymystesi mukaisiksi.

Asus Keris Wireless AimPoint ominaisuudet:

  • Liitäntä: USB 2.0, Bluetooth 5.1, langaton RF 2.4 GHz
  • Sensori: ROG AimPoint
  • Tarkkuus: 100 ~ 36000 DPI
  • Maksiminopeus: 650 IPS
  • Maksimikiihtyvyys: 50 G
  • USB-päivitysnopeus: 1000 Hz
  • Akunkesto: Jopa 119 tuntia (ilman valotehosteita), 86 tuntia (oletusväritehosteella)
  • ASUS Aura Sync: Kyllä
  • Muotoilu: Oikeakätinen
  • Kaapeli: 2 metriä, ROG Paracord
  • Ohjelmisto: Armoury Crate
  • Mitat P x L x K: 118 x 62 x 39 mm
  • Paino: 75 g (ilman kaapelia)
Asus
90MP02V0-BMUA00

Lisätiedot

valmistaja
Asus
Hiiri
Langaton