ASUS TUF Gaming M4 Air Wired Mouse

38,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(100 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

Erittäin kevyessä langallisessa TUF Gaming M4 Air -pelihiiressä on pelitason 16 000 DPI:n optinen sensori, jonka avulla voit kontrolloida osoittimen liikkeitä uskomattoman tarkasti. Hiiren kuuden ohjelmoitavan painikkeen ja kolmen sisäisen muistiprofiilin ansiosta voit hienosäätää sen juuri omaan pelityyliisi sopivaksi.

M4 Air -hiiren kevyt runko painaa pyramidimaisen kennorakenteensa ansiosta vain uskomattomat 47 grammaa, mutta rakenne on silti kestävä ja tukeva. Joustava TUF Gaming Paracord -johto ja sataprosenttisesta polytetrafluorieteenistä eli PTFE:stä valmistetut hiiritassut vähentävät kitkaa ja varmistavat, että laite liukuu hiirimatolla sulavasti. ASUS Antibacterial Guard -pinnoite ehkäisee bakteerien kasvua ja pitää pinnat puhtaina. Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta M4 Air nostaa pelikokemuksesi aivan uudelle tasolle.

ASUSin tutkimus- ja kehitystiimin kehittämä ultrakevyt Air Shell -rakenne koostuu ontosta, pyramidin muotoisten rakenteiden muodostamasta kennosta. Sen ansiosta TUF Gaming M4 Air on äärimmäisen kevyestä 47 gramman painostaan huolimatta rakenteeltaan tukeva ja kestävä.

TUF Gaming M4 Airin suunnittelussa on pyritty pitämään laite mahdollisimman kevyenä ja mahdollistamaan näin käyttäjälle täysi liikkumavapaus. TUF Gaming Paracord -johto on valmistettu kevyestä, joustavasta kuidusta, ja se myötäilee hiiren liikkeitä täydellisesti. Sataprosenttisesta PTFE:stä valmistetut hiiritassut puolestaan takaavat, että hiiren liike pysyy sulavana. TUF Paracord -johto on valmistettu kevyestä, joustavasta kuidusta, ja se myötäilee hiiren liikkeitä täydellisesti. Sataprosenttisesta PTFE:stä valmistetut hiiritassut puolestaan takaavat, että hiiren liike pysyy sulavana.

TUF Gaming M4 Airin piirilevykokoonpano on käsitelty vettä hylkivällä IPX6-luokan suojapinnoitteella, joka suojaa sitä läikkyviltä juomilta ja hikoavilta kämmeniltä.

Pelin tuoksinassa jokaisella napsautuksella on väliä. TUF Gaming M4 Air -hiiren ydin on sen erityinen optinen anturi. Se takaa tarkat ja täsmälliset osumat, joilla päihität kovimmatkin vastustajat.

TUF Gaming M4 Air pysyy aina hygieenisenä, sillä sen pintoja ja sivupainikkeita suojaa uusi ASUS Antibacterial Guard -pinnoite, joka sisältää hopeaioneita. Positiivisesti varautuneet hopeaionit (Ag+) sitoutuvat negatiivisesti varautuneiden mikrobien ja bakteerien soluseiniin häiriten niiden sisäisiä toimintoja ja ehkäisten niiden kasvua. Pinnoite estää todistetusti bakteerien kasvun yli 99-prosenttisesti 24 tunnin ajanjaksolla tarkasteltuna. Se varmistaa, että hiiresi pinnat pysyvät puhtaina ja hygieenisinä sekä vähentää haitallisten bakteerien leviämistä.

TUF Gaming M4 Air on varustettu kuudella ohjelmoitavalla painikkeella, joiden avulla voit räätälöidä hiiren toiminnot pelityyliisi sopivaksi. Vasen ja oikea painike on sijoitettu erilleen toisistaan, mikä auttaa vähentämään painalluksiin vaadittua voimaa ja liikepituutta. Näin klikkauksista tulee nopeampia ja tarkempia. DPI-kytkimen avulla voit säätää herkkyyttä hetkessä, ja strategisesti sijoitetut vasemman kyljen painikkeet sekä klikattava rulla antavat lisää hallintamahdollisuuksia.

Asus TUF Gaming M4 Air -ominaisuudet:

  • Liitäntä: USB 2.0
  • Tarkkuus: 16000 dpi
  • Sensori: PAW3335
  • Maks. nopeus: 400 IPS
  • Maks. kiihtyvyys: 40G
  • USB-päivitysnopeus: 1000 Hz
  • Kytkinten kesto: jopa 60 miljoonaa painallusta
  • Näppäimet: kuusi ohjelmoitavaa näppäintä
  • Käyttöjärjestelmätuki: Windows 10
  • Mitat (P x L x K): 126 x 63,5 x 39,6 mm
  • Paino: 47 g
  • Pakkauksen sisältö: M4 Air -pelihiiri, pikaopas, takuukortti
Asus
90MP02K0-BMUA00

Lisätiedot

valmistaja
Asus
Hiiri
Langallinen