• Alennuksessa!

ASUS P514 ROG Gladius III Mouse

90,00 €

Huom! Hinta voimassa vain Mikromafian varastossa olevalle erälle!

Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(9 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

Vallankumouksellinen suorituskyky

ROG Gladius III -hiiressä on 19 000 dpi:n optinen sensori, jossa on 1 %:n poikkeama (viritetty 26 000 dpi:hin asti), lähes nollaviive ja se on ainutlaatuisen tarkka. Ergonominen muotoilu tarjoaa mukavuutta pitkäkestoiseen pelaamiseen, ja ainutlaatuinen Push-Fit Switch Socket II -suunnittelu varmistaa yhteensopivuuden sekä mekaanisten että Omron-optisten mikrokytkinten kanssa. Hiiri on viimeistelty joustavalla ROG Paracord -johdolla ja pyöreäreunaisilla 100 % TPFE -hiirentassuilla huippusulavan liikkeen varmistamiseksi. Tyylikkyyttä tarjoavat myös laserkaiverretut ja RGB-valaistut ROG-merkinnät kuvioidussa ja pitoa tarjoavassa sivuosassa.

Klassinen epäsymmetrinen muotoilu

Gladius III:n klassinen epäsymmetrinen muotoilu soveltuu erinomaisesti useisiin oikean käden otteisiin ja se tarjoaa pitkäkestoista käyttömukavuutta. Hiiri on myös 30 % kevyempi kuin edeltäjänsä, joten sen käyttäminen on entistäkin nopeampaa ja sulavampaa.


Nollaviive painalluksissa

Ainutlaatuisesti suunnitellut kääntyvät painikkeet ja optimoitu laiteohjelmisto mahdollistavat lähes nollaviiveen painalluksille, joten saat etulyöntiaseman kilpapelaamiseen.

Push-Fit Switch Socket II

Maailman ensimmäisen Push-Fit Switch Socket II -kytkinliitännän avulla voit vaihtaa nopeasti perinteisten 3-napaisten mekaanisten kytkinten ja uusimpien 5-napaisten Omron® optisten mikrokytkinten välillä.

ROG-mikrokytkimet

Uusilla ROG-mikrokytkimillä on 70 miljoonan napsautuksen käyttöikä ja sähköliitännät on kullattu kestävyyden parantamiseksi. Tiukat ROG-valmistusstandardit varmistavat, että jokainen yksittäinen kytkin tarkastetaan ja lajitellaan niin, että vasemmat ja oikeat kytkimet paritetaan painallusvoiman poikkeaman pitämiseksi +/- 5 gf:n sisällä yhtenäisen painallustuntuman takaamiseksi.

ROG Paracord -Tämä erittäin joustava ja kevyt johto on suunniteltu liikkeen maksimoimiseksi ja kiinnijäämisen minimoimiseksi.

Omni-hiiritassut - Integroidut 100 % teflon (PTFE) -hiiritassut on pyöristetty sulavan liukumisen takaamiseksi kaikilla pinnoilla.

Kääntyvä painikemekanismi - Tämä ainutlaatuinen mekanismi minimoi painikkeiden ja kytkinten välisen etäisyyden lähes välittömään napsautukseen.

Viisi sisäistä muistiprofiilia - Voit myös tallentaa jopa viisi mukautettua profiilia sisäänrakennetulle muistille ja saat ne kaikki käyttöösi painamalla Profiili-painiketta.

Aura RGB -valaistus

ROG-logo, rulla ja ROG-merkinnät hiiren kyljessä ovat ROG Aura RGB valaistuja. Laserkaiverretussa kyljessä on myös erityinen välkyntäefekti, jonka voit muokata haluamasi väriseksi.

Armoury Crate -ohjelmisto

Armoury Crate -ohjelmistolla voit helposti optimoida ROG Gladius lll -hiiren pelityylisi mukaiseksi. Säädä suorituskykyä ja pinnan kalibrointiasetuksia, ohjelmoi ja mukauta näppäimiä, mukauta valotehosteita ja paljon muuta.

Asus ROG Gladius III ominaisuudet:

 • Liitäntä: USB 2.0
 • Tarkkuus: 19 000 dpi optinen sensori (ROG-virityksellä jopa 26 000 dpi)
 • Maksiminopeus: 400 IPS
 • Maksimikiihtyvyys: 50 G
 • USB-päivitysnopeus: 1000 Hz
 • Näppäimet: kuusi ohjelmoitavaa näppäintä, vieritysrulla, profiilinäppäin
 • ASUS Aura Sync: kyllä
 • Muotoilu: oikeakätinen
 • Kaapeli: 2 metriä, ROG Paracord
 • Ohjelmisto: Armoury Crate
 • Mitat P x L x K: 123 x 68 x 44 mm
 • Paino: 79 g (ilman kaapelia)

*ROG Gladius III:ssa on 19 000 dpi:n optinen anturi, joka on viritetty poikkeuksellisesti 26 000 dpi:n tarkkuuteen.

Asus
90MP0270-BMUA00

Lisätiedot

valmistaja
Asus
Hiiri
Langallinen