ASUS UX425JA-PURE2 Intel Core i5-1035G1

1 089,00 €
ASUS UX425JA-PURE2 Intel Core i5-1035G1
Määrä
Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

ASUS ZenBook 14 UX425JA asettaa ultrakannettavien riman ennätyksellisen korkealle yhdistämällä erinomaisen teknisen suorituskyvyn ja henkeäsalpaavan kauniin metallisen ulkokuoren!
Alumiini-seoksesta valmistettu täysmetallinen runko yhdessä NanoEdge -näytön kanssa tekevät siitä suorituskykyynsä nähden uskomattoman kompaktin – se on ainoastaan 1.16kg kevyt ja 1.39cm ohut. Myös käyttömukavuus ja ergonomia ovat huippuluokkaa sillä sen ErgoLift –tekniikkaan perustuva saranaratkaisu mahdollistaa parhaan mahdollisen äänentoiston, jäähdytyksen ja kirjoitustuntuman. Jopa 22 tunnin akunkeston ansiosta laite jaksaa vaivatta kokonaisen työpäivän ilman latausta ja sen voi ladata millä tahansa USB Type-C laturilla.
Ratkaisuna pienten kannettavien numeronäppäimistön puuttumiseen Asus on integroinut kosketuslevyyn uuden NumberPad 2.0 -numeronäppäimistön. Lasipinnoitettua kosketuslevyä pitkään painamalla se muuttuu LED-valaistuksi numeronäppäimistöksi jolloin lukujen kirjoittaminen on huomattavasti nopeampaa. Lisäksi sen reunasta reunaan ulottuva taustavalaistu näppäimistö on saanut uuden tilavamman muotoilun.

Koneen terävässä sekä valovoimaisessa Full HD IPS-paneelin näytössä on 100 prosenttinen sRGB -värintoisto ja sitä reunustavat olemattoman ohuet lasiset NanoEdge -reunukset. Paksujen reunuksien puuttuessa voidaan puhua todellisesta ”Edge to Edge” -näytöstä.
Kannettavan web-kamera on Windows Hello -yhteensopiva 3D IR -kamera, jossa on kannen avaamisesta aktivoituva kasvojentunnistus. Taustavalaistun näppäimistön kirjoitustuntumaa parantaa ErgoLift -sarana, joka nostaa kannettavan pohjan ergonomisempaan kirjoituskulmaan. ErgoLift tehostaa myös komponenttien jäähdytystehoa mahdollistaen koneen alapuolelle paremman ilmavirran. Kolmas ErgoLift –saranan hyöty on yhteistyössä Harman Kardonin kanssa suunniteltu äänentoisto, sillä sen saranaratkaisun luoma tyhjä tila mahdollistaa paremman äänentoiston kaiuttimien ollessa irti pöydän pinnasta.

Kevyen ja ohuen rungon sisään kätkeytyy uusimman kymmenennen sukupolven Intel Core i5-1035G1 -neliydinsuoritin, 8GB -keskusmuisti sekä äärimmäisen nopea ja tilava 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD-levy.
ZenBook 14:ssa on erittäin nopea AX WiFi 6 -moduuli langattomille yhteyksille ja koneen laadun sekä kestävyyden puolesta puhuu sille annettu MIL-STD 810G -sertifiointi - se on suunniteltu kestämään tavallista kannettavaa suurempia korkeuden-, kosteuden- ja lämpötilanvaihteluja.
Kone toimitetaan täysin puhtaalla Asus PURE Windows 10 - asennuksella, siihen ei ole asennettu mitään kolmansien osapuolien ohjelmistoja tai trial-versioita, jolloin se käynnistyy nopeammin ja tarjoaa maksimoidun suorituskyvyn sekä akunkeston jokaisessa tilanteessa.

Tärkeimmät ominaisuudet:
 • 14" Full HD IPS-paneelin mattanäyttö
 • Kymmenennen sukupolven (Ice Lake ) Intel Core i5-1035G1 -neliydinprosessori
 • Integroitu Intel UHD -näytönohjain
 • 8GB LPDDR4X keskusmuisti
 • 512GB M.2 NVMe PCI-e 3.0 SSD-levy
 • WLAN 802.11ax Dual-Band (kaksitaajuus) & Bluetooth 5.0
 • Liitännät: HDMI 2.0b, USB 3.2 Type-A (Gen1) & 2x Thunderbolt™ 3 (tukee virran lataamista ja kytkemistä ulkoiseen näyttöön)
 • MicroSD-kortinlukija
 • Harman Kardon -äänentoistojärjestelmä
 • Taustavalaistu Chiclet-näppäimistö & digitaalinen NumberPad kosketuslevy
 • Kasvojentunnistus
 • MIL-STD 810G -sertifiointi
 • Paino: 1.16kg
 • Windows 10 Home Pure -käyttöjärjestelmä
 • Pakkaus sisältää USB-C -> audio 3.5mm -adapterin
Asus
UX425JA-PURE2

Lisätiedot

valmistaja
Asus
Näytön koko
14"
Prosessori
Intel i5
Keskusmuisti
8GB
Levytila
512GB SSD
Näytön tarkkuus
1920 x 1080
Näytönohjain
intel UHD
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home