HP ProBook 445 G7 R3-4300U/8GB/256SSD/14"FHD/W10

561,00 €

HP ProBook 445 G7 R3-4300U/8GB/256SSD/14"FHD/W10

Määrä
Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

Tuotteen yleiskatsaus

Täysin varusteltu, ohut ja kevyt sekä luotettava HP ProBook 445 tarjoaa olennaiset yritysominaisuudet edullisesti jokaiselle yritykselle. Automaattiset suojausratkaisut, tehokas suorituskyky ja pitkä akunkesto auttavat pitämään yrityksen tuottavana.

Valmis kohtaamaan päivän haasteet

Hoida tehokkaasti aikataulutettu työpäiväsi tekemällä useita tehtäviä samanaikaisesti HP ProBook 445 -kannettavalla, jossa on 2. sukupolven AMD Ryzen -prosessori1 ja pitkä akunkesto.

Monikerroksinen tietoturva

Kasvava yritys tarvitsee tietokoneisiin yritystasoiset suojausominaisuudet. HP ProBook 445 -kannettava on varustettu vahvoilla tietoturva- ja tietosuojaominaisuuksilla BIOSista alkaen.

Todistettu luotettavuus

Erittäin ohut HP ProBook 445 avautuu 180° ja läpäisi 19 MIL-STD 810H -testiä2. Sen kestävässä ja tyylikkäässä alumiinikannessa on lähes reunukseton näyttö ja 3D-työstetty alumiininäppäimistökehys.

Tärkeimmät ominaisuudet

Älä anna minkään olla tielläsi

Paahda työpäiväsi läpi Windows 10 Pron sekä HP:n tehokkaiden tietoturva-, yhteistyö- ja liitettävyysominaisuuksien avulla.

Nopea, vaivaton ja langaton lähiverkko

Tietokoneesi liikkuvuus ja nopean yhteyden luotettavuus määrittävät, missä voit työskennellä ja missä et. Gigabittinopeuksia tarjoavalla Wi-Fi 6:lla saat nopean ja luotettavan yhteyden haastavissa langattomissa ympäristöissä.

HP Sure Sense

Haittaohjelmat kehittyvät nopeasti, eikä perinteinen virustorjunta aina tunnista uusia hyökkäyksiä. Suojaa tietokonettasi tuntemattomilta hyökkäyksiltä HP Sure Sense -suojauksella, joka hyödyntää syväoppivaa tekoälyä ja tarjoaa poikkeuksellista suojaa keh

Selaa huoletta

Voit suojata tietokoneesi haitallisilta verkkosivuilta sekä vain luku -muodossa olevien Microsoft® Office- ja PDF-liitteiden haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta ja viruksilta laitteistopohjaisen HP Sure Click -suojauksen avulla.

Työskentele keskeytyksettä

Pidä tuottavuus korkeana ja käyttökatkot minimissä 5. sukupolven HP BIOSphere -laitteistoekosysteemin täysin integroitujen, automaattisten toimintojen avulla. Tietokoneet saavat lisäsuojausta automaattisilla päivityksillä ja suojaustarkistuksilla.

Nopeuta IT-hallinnan perustasoa

HP Manageability Integration Kit auttaa nopeuttamaan näköistiedoston luomista sekä laitteiston, BIOSin ja tietoturvan hallintaa Microsoft System Center Configuration Managerin avulla.

Takuu

1 vuoden (1-1-0) rajoitettu takuu ja huoltopalvelu, sisältää 1 vuoden takuun osille ja työlle. Ehdot vaihtelevat maittain. Tietyt rajoitukset ovat voimassa.
HP
2W1H8EA#UUW

Lisätiedot

valmistaja
HP
Näytön koko
14"
Prosessori
Amd Ryzen 3
Keskusmuisti
8GB
Levytila
256GB SSD
Näytön tarkkuus
1920 x 1080
Näytönohjain
Radeon Graphics
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home