• Uusi

HP ProBook 450 G7 I5-10210U/8GB/256SSD/15.6FHD/4G/10P

944,00 €
Määrä
Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

Tuotteen yleiskatsaus

Täysin ominaisuuksin varustettu, ohut, kevyt ja luotettava HP ProBook 450 tarjoaa olennaisia ammattitason ominaisuuksia edulliseen hintaan jokaiselle yritykselle. Automaattiset tietoturvaratkaisut, tehokas suorituskyky ja pitkä akunkesto pitävät yrityksen tuottoisana.

Valmis kohtaamaan päivän haasteet

Moniajoon pystyvä HP ProBook 450 -kannettava on varustettu uusimmalla 10. sukupolven Intel®-prosessorilla1, pitkäkestoisella akulla ja nopeilla yhteyksillä. Sen avulla selviät määräaikojen täyteisistä työpäivistä.

Monikerroksinen tietoturva

Kasvava yritys vaatii tietokoneilta ammattitasoista tietoturvaa. HP ProBook 450 -kannettavaa on vahvistettu tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksilla BIOSista lähtien.

Todistettu luotettavuus

Erittäin ohut HP ProBook 450 avautuu 180° ja läpäisi 19 MIL-STD 810H -testiä2. Sen kestävässä ja tyylikkäässä alumiinikannessa on lähes reunukseton näyttö ja 3D-työstetty alumiininäppäimistökehys.

Tärkeimmät ominaisuudet

Älä anna minkään olla tielläsi

Paahda työpäiväsi läpi Windows 10 Pron sekä HP:n tehokkaiden tietoturva-, yhteistyö- ja liitettävyysominaisuuksien avulla.

Mahtava suorituskyky, helppo ottaa mukaan.

Nopeuta vaativia liiketoimintasovelluksia 10. sukupolven neliytimisellä Intel® Core -prosessorilla.

Nopea, vaivaton ja langaton lähiverkko

Nauti gigabitin siirtonopeutta tukevasta Wi-Fi®-yhteydestä Wi-Fi 6 -tekniikan kautta (802.11ax).

Automaattinen palautus laiteohjelmistohyökkäyksien jäljiltä

Laiteohjelmistoon kohdistuvat hyökkäykset voivat olla tietokoneelle tuhoisia. Suojaa itsesi HP:n itseään korjaavalla BIOS-ominaisuudella. 5. sukupolven HP Sure Start palauttaa BIOSin automaattisesti haittaohjelmilta, piilohallintaohjelmilta ja vioittumisilta.

HP Sure Sense

Haittaohjelmat kehittyvät nopeasti, eikä perinteinen virustorjunta aina tunnista uusia hyökkäyksiä. Suojaa tietokonettasi tuntemattomilta hyökkäyksiltä HP Sure Sense -suojauksella, joka hyödyntää syväoppivaa tekoälyä ja tarjoaa poikkeuksellista suojaa kehittyneitä haittaohjelmia vastaan.

Selaa huoletta

Voit suojata tietokoneesi haitallisilta verkkosivuilta sekä vain luku -muodossa olevien Microsoft® Office- ja PDF-liitteiden haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta ja viruksilta laitteistopohjaisen HP Sure Click -suojauksen avulla.

Työskentele keskeytyksettä

Pidä tuottavuus korkeana ja käyttökatkot minimissä 5. sukupolven HP BIOSphere -laitteistoekosysteemin täysin integroitujen, automaattisten toimintojen avulla. Tietokoneet saavat lisäsuojausta automaattisilla päivityksillä ja suojaustarkistuksilla.

Nopeuta IT-hallinnan perustasoa

HP Manageability Integration Kit auttaa nopeuttamaan näköistiedoston luomista sekä laitteiston, BIOSin ja tietoturvan hallintaa Microsoft System Center Configuration Managerin avulla.

Takuu

Yhden vuoden rajoitettu vakiotakuu – osat ja työ (1-1-0). Yhden vuoden rajoitettu takuu pääakulle.
HP
197W8EA#UUW

Lisätiedot

valmistaja
HP
Näytön koko
15"
Prosessori
Intel i5
Keskusmuisti
8GB
Levytila
256GB SSD
Näytön tarkkuus
1920 x 1080
Näytönohjain
intel UHD
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home