• Uusi

ACER CHROMEBOOK SPIN 511 R752TN-C6HG 11.6" HD/N4120/8GB/64GB/STYLUS

371,00 €

ACER CHROMEBOOK SPIN 511 R752TN-C6HG 11.6" HD TOUCH/CELERON N4120/8GB/64GB/WACOM STYLUS PEN

Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(5 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

Tulevaisuuteen valmista prosessoritekniikkaa . Uusin Intel®-prosessori takaa alhaisen virrankulutuksen ja ohjelmistojen responsiivisuuden. Tehostetun suorituskyvyn ansiosta runsaasti grafiikkaa sisältävien oppimisprojektien käsittely käy sujuvasti ja tehtävät hoituvat nopeammin.

Kestävyyttä armeijankin tarpeisiin. Armeijan MIL-STD 810G -standardin mukaan testattu, kolhuja kestävä kotelo kestää lasten päivittäisessä käytössä. Painetta kestävä kotelo kestää jopa 60 kg:n painon, ja iskut vaimentavan kumireunuksen sekä komponentteja suojaavan vahvistetun kennorakenteen ansiosta se kestää pudotuksen jopa 122 cm:n korkeudesta.

Tehokasta oppimista ja yhteistyötä . Käytettävissä on neljä eri asentoa (simpukka, tabletti, teline ja teltta), joten laite soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Yhteistyöskentelyä tehostavat entisestään valinnainen 5 megapikselin automaattisesti tarkentava etukamera, valinnainen Wacom EMR -kynä ja 88º:n HDR-tasoinen laajakuva-web-kamera.

Langatonta tehoa. Intel® Gigabit Wi-Fi -tekniikka ja fiksusti sijoitettu langaton 802.11ac-antenni, jossa on 2x2 MU-MIMO-antennia, takaavat voimakkaan ja katkeamattoman langattoman yhteyden. MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) -antenni nopeuttaa langatonta tiedonsiirtoa, ja sen ansiosta voidaan käyttää useita langattomia laitteita yhtä aikaa.

Huippuunsa hiottua tehoa . Chrome OS:n etuihin kuuluvat muun muassa nopeat käynnistymisajat, helppokäyttöisyys, erinomainen tietoturva, pitkä akunkesto ja Google Play™ -kaupassa saatavana olevat sovellukset. Nopean käynnistyksen ansiosta saat laitteen käyttöön hetkessä, yksinkertainen käyttöliittymä tulee nopeasti tutuksi, laitteessa valmiina olevat haittaohjelmien esto-ominaisuudet suojaavat viruksilta ja tehokkaan virrankäytön ansiosta verkkolaitetta ei tarvitse kantaa mukana.

Acer
NX.HPXED.008

Lisätiedot

valmistaja
Acer
Näytön koko
11"
Prosessori
Intel Celeron
Keskusmuisti
8GB
Levytila
64EMMC
Näytön tarkkuus
1366 x 768
Näytönohjain
intel UHD
Käyttöjärjestelmä
Chrome OS