SAMSUNG GALAXY CHROMEBOOK GO SILVER 14''/CEL/4GB/32G

344,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(9 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

Kulkee mukanasi kaikkialle tiedon perässä
Galaxy Chromebook Go sopii täydellisesti kaikille liikkeellä oleville ohuen muotoilunsa ansiosta. Sen hopeanvärinen ulkomuoto on ajattoman upea ja se seuraa mukanasi kaikkialle tiedon perässä.

Kestää iskuja, putoamisia ja roiskeita
Galaxy Chromebook Go on käynyt läpi useita MIL-STD810G-standardin testejä, joten se selviytyy vaativistakin olosuhteista. Se on vankka ja iskunkestävä, ja sen näppäimistö on vedenkestävä. Siten se on luotu kaikenlaiseen käyttöön luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella.

Näyttö kallistuu 180 astetta parempaan ryhmätyöskentelyyn
E-kirjojen, digitaalisten tehtävien ja luovien sovellusten jakaminen on helppoa, kun Galaxy Chromebook Gon sarana mahdollistaa näytön kallistamisen 180 asteen kulmaan.

Hödynnä Wi-Fi 6 -yhteydet
Galaxy Chromebook Go on Wi-Fi 6 -sertifioitu. Se tarkoittaa suuria tiedonsiirtonopeuksia sekä parempaa kapasiteettia ja suorituskykyä oppimisympäristöissä, joissa on käytössä monia verkkoyhteyksissä olevia laitteita.

Tehoa opiskeluun ja pelaamiseen – ja kaikkeen muuhun mitä haluat tehdä
Chromebook Go selviytyy ongelmitta kokonaisesta päivästä luokkahuoneessa, sillä akkuvirta riittää jopa 12 tunniksi yhdellä latauksella. Voit ladata myös muut Samsung Galaxy -laitteesi, kuten puhelimen ja tabletin, tietokoneen USB-C-laturilla.

Enemmän liitäntöjä, enemmän mahdollisuuksia
Galaxy Chromebook Gon monipuoliset liitännät, kuten USB Type-C, USB 3.2, SIM-korttipaikka, mikrofoni-/kuulokeliitäntä ja muistikorttipaikka auttavat yhdistämään oppimisen ja tekniikan muuttuvassa maailmassa. Tietokoneeseen voi liittää ulkoisen näytön, sen tallennuskapasiteettia voidaan lisätä, ja paljon muuta.

  • Yksinkertainen ja turvallinen tietokone verkkosivujen selaamiseen, viihteestä nauttimiseen ja Google-sovellusten käyttöön
  • Yksi kevyimmistä Chromebook-malleista
  • 11 tunnin akkukesto
  • Iskun- ja kosteudenkestävyys Mil-Std 810G -standardin mukaisesti
Samsung
XE340XDA-KA1SE

Lisätiedot

valmistaja
Samsung
Prosessori
Intel Celeron
Keskusmuisti
4GB
Levytila
32EMMC
Näytön tarkkuus
1366 x 768
Näytönohjain
Intel UHD Graphics
Käyttöjärjestelmä
Chrome OS
Näytön kokoluokka 3
14"