ASUS TUF GAMING TF120 ARGB 3IN1 120mm Black

52,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(14 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

Valoa matkaan 
TUF Gaming TF120 ARGB -järjestelmätuuletin lisää kokoonpanoosi tyyliä. Tuulettimen korkean luminanssin kaksikerroksinen LED-ryhmä tuottaa värikkäitä valoja, ja sen korkea ilmavirtaus, matala melutaso ja kestävä rakenne jättävät kilpailijat pimentoon. 

Kaksikerroksinen LED-ryhmä - Monipuoliset värit 
TF120:ssa on osoitteistusta tukeva kaksikerroksinen LED-ryhmä, joka tuottaa valoa tasaisesti tuulettimen jokaisen siiven kautta, mihin verrattuna tavanomaiset RGB-tuulettimet näyttävät laimeilta. Kaksikerroksinen LED-rakenne mahdollistaa myös erilaisia valoefektejä, jotka lisäävät pelikoneeseen näyttävyyttä. 

*Edistyneet valoefektit vaativat TUF Gaming ARGB -ohjaimen, joka on saatavilla vain TF120 ARGB -tuulettimen kolmipakkauksen mukana. 

Monitoiminen ohjain - Tuo kaikki yhteen
Mukana tuleva ARGB-ohjain–keskitin tukee jopa neljää tuuletinta. Siinä on neljä painiketta tuuletinefektien nollaamiseen ja ohjaamiseen, ja se tukee täysin Aura Synciä järjestelmäsi valaistuksen koordinoimiseksi. Lisäksi takana olevat kaksi magneettia yksinkertaistavat asennusta ja kaapeleiden hallintaa.

* ARGB-ohjain on saatavilla vain osana kolmipakkausta.

Esimerkillinen suorituskyky - Huipputasapaino 
Roottori. Laakerit. Sähköosat. Ne on kaikki optimoitu tarjoamaan luokkansa johtava 76 CFM:n ilmavirtaus, matala melutaso ja tasapainotettu staattinen paine, joten TUF Gaming TF120 ARGB on ihanteellinen kaikkiin kotelopaikkoihin sekä jäähdytysrivoiltaan matalan tai keskitason tiheyden jäähdyttimiin. 

Edistynyt nestedynamiikkalaakeri - Spinneri ilman fidgetiä 
TF120:n roottorikokoonpano pyörii edistyneellä nestedynamiikkalaakerilla, joka on mitoitettu toimimaan ongelmitta jopa 250 000 tuntia. 

PWM-tuuletinohjaus - Optimoitu kuormitus 
PWM-ohjaus mahdollistaa ohjausalueen välillä 250 – 1900 RPM, jotta voit määrittää nopeuskäyrän, joka nousee kevyiden kuormien lähes hiljaisesta toiminnasta kasvattamaan ilmavirtaa raskaassa käytössä. 

Ennalta asennetut tärinää vaimentavat tyynyt - Pienempi värinä 
Kaikkiin neljään kulmaan ennalta asennetut 2 mm:n tärinää vaimentavat tyynyt pitävät melutason ja tärinän minimissään. 


Tekniset tiedot:

Mallinimi: TUF GAMING TF120 ARGB
Koko: 120 x 120 x 25 mm
Laakerointi: Advanced FDB
Nopeus: 1900 rpm (+/- 10 %)
Ilmanvirtaus: 76 CFM
Staattinen paine: 2,5 mmH2O
Melutaso: 29 dB(A)
Sisääntulon teho: 2,88 W
Käyttöjännite: 5 ~ 13,2 V
Käynnistysjännite: 5 V
Sisääntulon virta: 0,24 A

Asus
90DA0030-B09030

Lisätiedot

valmistaja
Asus
koko
120mm