128GB IronKey Keypad 200 AES Encrypted

198,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(13 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

Kingston IronKey™ Keypad 200 on käyttöjärjestelmästä riippumaton laitesalauksella varustettu USB-muisti, jossa on aakkosnumeerinen näppäimistö PIN-koodin syöttämiseksi helposti.

KP200 sisältää 256-bittisen XTS-AES-laitepohjaisen salauksen. Lisäksi se on sertifioitu armeijan vaatimustason mukaisen FIPS 140-3 -standardin tason 3 (haettu) turvallisuuden takaamiseksi ja sen suojaustasoa on parannettu edelleen. Sen virtapiiriä peittää erityinen epoksikerros, joka tekee komponenttien irrottamisesta käytännöllisesti katsoen mahdotonta vaurioittamatta niitä; tämä kova epoksi pysäyttää puolijohdekomponentteihin kohdistuvat hyökkäykset. Muistitikkuun kohdistuneen peukaloinnin selvien jälkien on tarkoitus toimia hälytyksenä omistajalle. Tuotteessa on salasanan arvailusuojaus ja BadUSB-suojaus digitaalisesti allekirjoitetulla laiteohjelmistolla. Aakkosnumeerinen näppäimistö on peitetty polymeerikerroksella, joka suojaa näppäimiä ja piilottaa näppäimiin jäävien sormenjälkien perusteella tehtävän analyysin näppäinten käytöstä.

KP200:ssa on sisäinen uudelleenladattava akku, jota voidaan käyttää avattaessa tallennusvälineen lukitus käyttämättä mitään ohjelmistoa, jonka jälkeen se voidaan liittää mihin tahansa A-tyypin USB-liitäntäistä massamuistia tukevaan laitteeseen. Näin käyttäjällä on suurin mahdollinen vapaus valita eri alustatyyppien ja käyttöjärjestelmien välillä.

PIN-koodeja voidaan ottaa käyttöön useita (pääkäyttäjä ja käyttäjä). Näppäimistön avulla voidaan asettaa helposti muistettavat mutta vaikeasti arvattavat aakkosnumeeriset PIN-koodit pääkäyttäjälle ja käyttäjälle. Pääkäyttäjä voi asettaa uudelleen käyttäjän PIN-koodin ja sallia muistitikun käytön, jos käyttäjän PIN-koodi pääsee unohtumaan tai jos tallennusväline lukittuu, koska sisäänkirjautumisyritysten suurin sallittu lukumäärä 10 on saavutettu. Jos sekä pääkäyttäjän että käyttäjän PIN-koodit on otettu käyttöön, KP200 lukitsee käyttäjän PIN-koodin 10 virheellisen syöttöyrityksen jälkeen; jos pääkäyttäjän PIN-koodi syötetään 10 kertaa väärin peräkkäin, salasanan arvailusuojaus tyhjentää muistin sisällön salausavaimineen, tuhoaa tiedot peruuttamattomasti ja resetoi sen.

Tässä tallennusvälineessä on myös kaksi vain luku -tilaa (tai kirjoitussuojausta): yleinen tila, jonka pääkäyttäjä voi asettaa, ja istuntokohtainen tila, jonka käyttäjä voi asettaa. Vain luku -tilat voivat suojata muistia epäluotettavista järjestelmistä peräisin olevilta haittaohjelmilta. Lisäksi pääkäyttäjä voi ladata sisältöjä ja asettaa ne yleiseen vain luku -tilaan, jotta käyttäjä pystyy tarkastelemaan tietoja, muttei pysty tekemään niihin muutoksia.

Ominaisuudet:

  • FIPS 140-3 -standardin tason 3 sertifiointi (haettu)
  • Käyttöjärjestelmästä/laitteesta riippumaton
  • Määritettävissä useita PIN-koodeja (pääkäyttäjä ja käyttäjä)
  • Yleinen tai istuntokohtainen vain luku -tila mahdollinen


Tekniset tiedot:

Liitäntä: USB 3.2 Gen 1
Kapasiteetti: 128 GB
Liitin: Tyyppiä A
Nopeus:

  • USB 3.2 Gen 1: Luku 145 Mt/s, kirjoitus 115 Mt/s
  • USB 2.0: Luku 30 Mt/s, kirjoitus 20 Mt/s

Vedenkestävä/pölynkestävä: Sertifioitu IP57-luokitus
Käyttölämpötila-alue: 0°C ~ 50°C                            
Varastointilämpötila-alue: -20°C ~ 60°C
Yhteensopivuus: USB 3.0 / USB 3.1 / USB 3.2 Gen 1
Järjestelmän vähimmäisvaatimukset: USB 3.0 -yhteensopiva ja USB 2.0 -yhteensopiva
Tuetut käyttöjärjestelmät: Käyttöjärjestelmästä riippumaton: Microsoft Windows®, macOS®, Linux®, Chrome OS™, Android™ tai mikä tahansa järjestelmä, joka tukee USB-massamuistia.    

Kingston
IKKP200/128GB

Lisätiedot

valmistaja
Kingston
Kapasiteetti
128GB
Kategoria
USB Muistitikut