ASUS ROG Fusion II 300 Gaming Headset

153,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(5 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

ROG Fusion II 300 -pelikuulokkeissa on sama ikoninen kuppimuotoilu kuin ROG Strix Fusion -kuulokkeissa, mutta entistä parempi virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni, korkeatasoinen ESS 9280 Quad DAC™ -vahvistin sekä 50 mm:n ASUS-kuuloke-elementit – luvassa on siis mukaansatempaava kuuntelukokemus ja jykevät bassoäänet! Tekoälyä ja säteenmuodostusteknologiaa hyödyntävät mikrofonit ja tekoälypohjainen melunvaimennus takaavat, että kommunikointi pysyy sujuvana taistelun tuoksinassakin.

Fusion II 300 pistää edeltäjäänsä paremmaksi ESS 9280 Quad DAC -vahvistimella, joka varmistaa äänenkäsittelyn häviöttömyyden. Jokaisella taajuusalueella (pien-, keski-, korkea- ja ultrakorkeataajuus) on oma ääntä selkeyttävä DA-muuntimensa.

ROG Fusion II 300 -kuulokkeet on suunniteltu RPG- ja FPS-pelejä varten. Kuulokkeiden signaali-kohinasuhde (SNR) on huikeat 130 dB – tähän eivät vain yhdellä vahvistimella varustetut kuulokkeet pysty. Lisäksi 50 mm:n ASUS Essence -elementit ja ilmatiiviit kammiot takaavat niin syvän ja voimakaan bassoäänen, että kuulet tarkasti esimerkiksi mistä suunnasta taistelukentältä kantautuvat laukaukset ja räjähdykset kuuluvat ja voit uppoutua täysillä pelin maailmaan.

Edistyksellinen virtuaalinen 7.1-kanavainen surround-ääni auttaa sinua hahmottamaan äänen tulosuunnan pelissä kuin pelissä. Fusion II 300 -kuulokkeet tuottavat ROG Hyper-Grounding -teknologian avulla kirkkaan ja todentuntuisen äänen. Kuulokkeet tuottavat niin immersiivisen äänen, että sinusta tuntuu siltä kuin olisit aivan tapahtumien keskipisteessä – ja vain yhdellä painikkeen painalluksella! Käyttö ei edellytä sovitinta tai ohjelmistoa.

Fusion II 300 -kuulokkeissa ei ole sankamikrofonia. Sen sijaan niissä on integroidut, tekoälyä ja säteenmuodostusteknologiaa hyödyntävät mikrofonit, joiden ansiosta puheviestintä on korkeatasoista, miellyttävää ja tyylikästä. Nämä Discord- ja TeamSpeak-sertifioidut kuulokkeet luovat suutasi kohti suunnatun äänialueen ja suodattavat pois muista suunnista tulevat häiritsevät taustaäänet, jotta äänesi kuuluu kirkkaasti.

Tämä tekoälypohjainen melunvaimennus vaimentaa jopa 95-prosenttisesti yli 300 erilaisesta lähteestä tulevaa taustamelua, kuten juttelun ääniä, näppäimistön naputtelusta aiheutuvaa ääntä ja hiiren napsautuksia.

Säädä Aura RGB -valaistus tyylisi mukaiseksi. Armoury Crate -apuohjelma tarjoaa käyttöösi 16,8 miljoonaa väriyhdistelmää ja kuusi valmista valoefektiä, joista valita.

Armoury Crate -ohjelmisto tarjoaa useita eri säätömahdollisuuksia sekä intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla voit helposti muokata ääniprofiileja ja valoefektejä.

USB-C®- ja USB-A-liitäntöjen* ansiosta kuulokkeita voidaan käyttää seuraavien laitteiden kanssa: PC, Mac, PlayStation® 4 ja 5, Nintendo Switch™ ja mobiililaitteet.

Jotta pidemmätkin pelisessiot sujuisivat mukavasti, kevyet (vain 310 g) ROG Fusion II 300 -pelikuulokkeet on varustettu ergonomisilla korvakupeilla, joiden korvan asentoa myötäilevä muoto takaa täydellisen istuvuuden. Valittavana on kahdet erityyppiset ja -tuntuiset kuulokepehmusteet.

Proteiininahalla päällystetyt ROG-kuulokepehmusteet – Ohuella ja pehmeällä proteiininahalla päällystetyt korvakupit vaimentavat melua erittäin tehokkaasti ja tuntuvat käytössä uskomattoman mukavilta.

ROG-hybridikuulokepehmusteet – Paksulla mutta hengittävällä verkkokankaalla päällystetyt korvakupit istuvat hyvin ja tuntuvat miellyttäviltä pitkienkin pelisessioiden aikana.

Ominaisuudet:

  • Liitäntä: langallinen USB-C/USB-A
  • Alustatuki: PC, Mac, PS4, PS5, Nintendo Switch, iPad
  • Elementti: neodyymimagneetti
  • Elementin koko: 50 mm
  • Impedanssi: 32 Ohm
  • Kuulokkeiden taajuusvaste: 20 - 40 000 Hz
  • Mikrofonin suuntaus: omnidirectional
  • Mikrofonin herkkyys: -37 dB
  • Mikrofonin taajuusvaste: 100 - 10 000 Hz
  • Mikrofonin vastamelutoiminto: kyllä
  • Hi-Fi DAC: ESS 9280
  • Hi-Fi Amp: ESS 9280
  • Kanavat: virtuaalinen 7.1
  • Valaistus: RGB, Aura Sync
  • Taittuu kokoon: kyllä
  • Paino: 310 g
  • Pakkauksen sisältö: kuulokkeet, USB-C -kaapeli (2 metriä), käyttöopas, ROG Hybrid -korvapehmusteet, USB-C => USB-A -adapteri

Tukee PC-, PS4-, ja PS5-yhteyttä USB-C => USB-A -adapterin avulla, iPad Pro -tuki vain USB-C:n välityksellä

Asus
90YH02X3-B2UA00

Lisätiedot

valmistaja
Asus
Tuoteryhmä
Kuulokkeet ja Headsetit