PHILIPS 245E1S 24" QHD IPS DP/HDMI/VGA FREESYNC

197,00 €
PHILIPS 245E1S 24" QHD IPS DP/HDMI/VGA FREESYNC
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(8 kpl)

24-tuumaisen E-Line -näytön kuvanlaatu on upea, ja sen hienostunut muotoilu lisää työtilan tyylikkyyttä. Koe kristallinkirkas QHD-kuvanlaatu ja AMD FreeSync -tekniikalla toteutettu sujuva liike.
  • 23,8” QHD
  • IPS –paneeli
  • Kuvasuhde 16:9
  • VGA, DisplayPort, HDMI

Vaivatonta ja sujuvaa pelaamista AMD FreeSync -tekniikan ansiosta
Pelatessa ei pitäisi joutua tekemään kompromisseja. Tästä pitää huolen Philipsin uusi näyttö. AMD FreeSync -tekniikka takaa sujuvan ja häiriöttömän suorituskyvyn, näytön nopean päivityksen ja huippulyhyet vasteajat lähes kaikilla kuvanopeuksilla.
Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila
Philipsin uusi pelinäyttö tarjoaa useita optimoituja tiloja pelaamiseen. FPS-tilassa (First person shooting) näet tummat ja piilotetut kohteet paremmin. Racing-tilassa (Kilpa-ajo) näytön vasteaika ja kuvasäädöt ovat nopeampia. RTS-tilassa (Real time strategy) on erityinen SmartFrame, joka mahdollistaa koko- ja kuvasäädöt tietyllä näytön alueella. Gamer 1- ja Gamer 2 -toimintojen avulla voit tallentaa käyttäjäkohtaisia näyttöasetuksia eri peleille.
Ultra Wide-Color -tekniikka tuottaa laajemman värintoistoalueen ja tekee väritoistosta eloisan
Ultra Wide-Color -tekniikka tuottaa laajemman värintoistoalueen ja tekee kuvasta vaikuttavamman. Ultra Wide-Color -tekniikan laajempi värialue tekee vihreän sävyistä luonnollisempia, punaisista eloisampia ja sinisistä syvempiä. Ultra Wide-Color -tekniikka herättää viihteen, valokuvien ja jopa työsi värit eloon.
Philips
245E1S/00

Lisätiedot

valmistaja
Philips
Kuvasuhde
16/9
Has+Pivot
Ei
Paneeli
IPS
Resoluutio
2560X1440
Näytön kokoluokka
24"