PHILIPS 271E1SCA 27" FHD VA CURVED HDMI/VGA

178,00 €

PHILIPS 271E1SCA 27" FHD VA CURVED HDMI/VGA

Määrä
Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita

Kaareva 27-tuumainen E-line -näyttö on vangitseva ja muotoilultaan tyylikäs. Koe terävä Full HD -kuva ja AMD FreeSync -tekniikalla toteutettu sujuva liike.

  • 27” FullHD
  • VA –paneeli
  • Kuvasuhde 16:9
  • Sisäänrakennetut kaiuttimet
  • VGA, HDMI


Vaivatonta ja sujuvaa pelaamista AMD FreeSync -tekniikan ansiosta
Pelatessa ei pitäisi joutua tekemään kompromisseja. Tästä pitää huolen Philipsin uusi näyttö. AMD FreeSync -tekniikka takaa sujuvan ja häiriöttömän suorituskyvyn, näytön nopean päivityksen ja huippulyhyet vasteajat lähes kaikilla kuvanopeuksilla.
Pelaamiseen optimoitu SmartImage-tila
Philipsin uusi pelinäyttö tarjoaa useita optimoituja tiloja pelaamiseen. FPS-tilassa (First person shooting) näet tummat ja piilotetut kohteet paremmin. Racing-tilassa (Kilpa-ajo) näytön vasteaika ja kuvasäädöt ovat nopeampia. RTS-tilassa (Real time strategy) on erityinen SmartFrame, joka mahdollistaa koko- ja kuvasäädöt tietyllä näytön alueella. Gamer 1- ja Gamer 2 -toimintojen avulla voit tallentaa käyttäjäkohtaisia näyttöasetuksia eri peleille.
Ultra Wide-Color -tekniikka tuottaa laajemman värintoistoalueen ja tekee väritoistosta eloisan
Ultra Wide-Color -tekniikka tuottaa laajemman värintoistoalueen ja tekee kuvasta vaikuttavamman. Ultra Wide-Color -tekniikan laajempi värialue tekee vihreän sävyistä luonnollisempia, punaisista eloisampia ja sinisistä syvempiä. Ultra Wide-Color -tekniikka herättää viihteen, valokuvien ja jopa työsi värit eloon.

Philips
271E1SCA/00

Lisätiedot

valmistaja
Philips
Kuvasuhde
16/9
Has+Pivot
Ei
Paneeli
VA
Resoluutio
1920x1080
Näytön kokoluokka
27"