Asus ROG Strix Scope NX Deluxe -pelinäppäimistö

102,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(51 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

ROG Strix Scope NX Deluxe on mekaaninen RGB-pelinäppäimistö, jossa on eksklusiiviset ROG NX Red -kytkimet. Nämä kytkimet tarjoavat 100 miljoonan painalluksen käyttöiän ja yhdenmukaiset, lineaariset näppäinpainallukset välittömällä vasteella. Lisäksi jokaisessa kytkimessä on RGB-LED, joka antaa jokaiselle näppäimelle valaistuksen. Strix Scope NX tarjoaa myös kevytmetalliseoksen kannen ja USB 2.0 -läpiviennin. Kuten kaikilla Strix Scope -sarjan pelinäppäimistöillä, sillä on laajempi Ctrl-näppäin ja Stealth-näppäin FPS-pelaajille. ROG Strix Scope NX Deluxe:n kanssa voit käydä taisteluun luottavaisin mielin!

Tutkittuaan FPS-pelaajien pelityyliä ROG:n tutkimus- ja kehitystiimi loi Xccurate Design: Ctrl -näppäimen, joka on kaksi kertaa tavallista leveämpi. Taistelun kuumuudessa näppäin on helppo löytää ja lyödä nopeasti suuremman koon ansiosta. Stealth-näppäin, joka on merkitty ikonisella haamuhahmolla, piilottaa kaikki sovellukset ja mykistää äänet, mikä takaa välittömän yksityisyyden aina, kun sitä tarvitset. Yksinkertainen napautus kytkee toiminnon päälle ja toinen napautus tuo palauttaa sovellukset ja äänet edelliseen tilaan.

Pikavaihtokytkin valmistelee ROG Strix Scope NX Deluxe:n pelien pelaamiselle vaihtamalla ylemmän rivin Media- tai Function (Fn) -näppäinten välillä, joten esim työ- ja pelitilan väliä on helppo vaihtaa. Näppäimistön päällä on alumiininen etulevy päivittäistä kestävyyttä varten ja se on viimeistelty esteettiseen vinoviivatyyliin.

Näppäinkohtainen RGB-valaistus valaisee Strix Scope NX -näppäimistöä ylhäältä alas ja reunasta reunaan. Aura Sync -toiminnon avulla koko värispektri ja joukko dynaamisia valotehosteita ovat sinun valittavissasi, jotta voit luoda omannäköisen värimaailman. Valaistuksen voi myös synkronoida muiden Aura-ekosysteemin tuotteiden kanssa.

Armory Crate yhdistää järjestelmän ja valaistuksen hallinnan. Luo, määritä ja muokkaa skenaarioprofiileja, karttanäppäimiä tai tallenna makro helposti ulottuvillesi.

Kätevän USB 2.0 -läpiviennin avulla voit liittää näppäimistöön hiiren tai flash-aseman tai ladata mobiililaitteita.

ROG Strix Scope NX Deluxe -pelinäppäimistön mukana toimitetaan ergonominen rannetuki, jossa on pehmeä pehmuste. Keinonahalla päällystetty tuki tuntuu miellyttävän viileältä ja muotoutuu luonnollisesti kätesi asentoon. Vahvat magneetit pitävät pehmustetun tuen paikallaan pelin aikana. Se on myös helppo irrottaa silloin, kun joudut muuttamaan hyökkäysasentoasi tai pakkaat näppäimistön mukaasi.

Asus ROG Strix Scope NX Deluxe ominaisuudet:

  • Kytkimet: ROG NX Red mekaaniset kytkimet
  • Liitäntä: USB 2.0
  • Koko: 100% (Full)
  • AURA Sync: kyllä
  • Anti-Ghosting: N-Key Rollover
  • Makronäppäimet: jokainen näppäin konfiguroitavissa
  • USB-päivitysnopeus: 1000 Hz
  • USB-läpivienti: kyllä
  • Käyttöjärjestelmätuki: Windows 10
  • Ohjelmisto: Armoury Crate
  • Mitat: 440 x 137 x 39 mm (ilman rannetukea)
  • Paino: 1,07 kg
  • Pakkauksen sisältö: päälaite, rannetuki, takuukortti, FPS näppäinhatut (WASD), ROG-logotarra, pikaopas

Huom! Tuotekuvista poiketen näppäimistöasettelu on pohjoismainen ja vasen Shift-näppäin on kapeampi.

Asus
90MP01I6-B0NA00

Lisätiedot

valmistaja
Asus
näppäimistö
Langallinen