Logitech MK710 Wireless Desktop Nordic

134,00 €
Logitech MK710 Wireless Desktop Nordic
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(18 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

Logitech Wireless Desktop MK710 yhdistää käyttömukavuuden ja tuottavuuden. Matalaprofiilisessa näppäimistössä on koverat Logitech Incurve keys(TM) -näppäimet, jotka saavat sormet asettumaan oikeaan asentoon. Näppäinten pyöristettyjen reunojen ansiosta sormenpäät liukuvat näppäimistöllä. Näppäimistön ja hiiren jopa kolme vuotta kestävät paristot käytännössä poistavat tarpeen vaihtaa paristoja*. Pikavieritys mahdollistaa pitkien asiakirjojen selaamisen nopeasti, tai voit vaihtaa tarkkaan napsautus napsautukselta -vieritykseen. Kojelaudan merkkivalo ilmoittaa, kun esimerkiksi Caps Lock on päällä. Pikkuruinen Logitech Unifying -vastaanotin pysyy kiinni sylimikrossa ja antaa sinun yhdistää tietokoneeseen toisen yhteensopivan langattoman hiiren tai numeronäppäimistön.

  • Yhteispohjoismainen näppäinasettelu - näppäimistöstä löytyy å,ö,ä-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Tuotekuva on viitteellinen.
  • Jopa kolmen vuoden paristojen käyttöikä sekä näppäimistölle että hiirelle. Tehokkaampi virranhallinta käytännössä poistaa tarpeen vaihtaa paristoja*.
  • Tässä näppäimistössä on Logitech Incurve keys(TM) -näppäimet ja pehmustettu rannetuki. Koverat näppäimet saavat sormet asettumaan oikeaan asentoon. Näppäinten pyöristettyjen reunojen ansiosta sormenpäät liukuvat näppäimistöllä väsymättä tunnista toiseen. Näppäimistö on niin miellyttävä käyttää, että se on melkein kuin sormillesi luotu.
  • Pikavierityksen avulla voit pikaselata pitkiä asiakirjoja lähes kitkattomalla vierityspyörällä tai vaihtaa tarkkaan, asteittaiseen vieritystilaan, kun haluat selata luetteloita tai tarkastella dioja ja kuvakokoelmia.
  • Kojelaudan merkkivalot kertovat yhdellä silmäyksellä pariston, Caps Lockin, Scroll Lockin ja Num Lockin tilan. Näin pysyt koko ajan tilanteen tasalla, eikä aikaa kulu hukkaan, kun kirjoitat.
  • Pikkuruinen Logitech Unifying -vastaanotin pysyy kiinni kannettavassasi. Vastaanotinta ei tarvitse irrottaa liikkuessa, joten vastaanottimen särkymisestä tai katoamisesta ei tarvitse kantaa huolta. Voit helposti yhdistää toisen yhteensopivan hiiren, näppäimistön tai numeronäppäimistön samaan langattomaan vastaanottimeen.

* Näppäimistön paristojen kesto perustuu arvioituun kahteen miljoonaan näppäinpainallukseen vuodessa toimistoympäristössä. Todellinen käyttöikä vaihtelee käytön mukaan. Hiiren paristojen käyttöikä saattaa vaihdella riippuen käytöstä ja käyttöolosuhteista.

Logitech
920-002443

Lisätiedot

valmistaja
Logitech
Näppäimistö ja Hiiri paketti
Langaton