ASUS ZenScreen Touch MB16AMT FHD usb-c Mobile Display

421,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(17 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

ASUS ZenScreen™ Touch MB16AMT on ohut ja kevyt kannettava näyttö, jossa on sisäänrakennettu kookas 7800 mAh:n akku ja joka on suunniteltu nostamaan tuottavuutesi uusiin sfääreihin liikkeessä ollessa. Nopea ja helppokäyttöinen 10 pisteen kosketusnäyttö tukee pyyhkäisy-, vieritys-, vetämis- ja nipistyseleitä, joilla tehtävät saa hoidettua tehokkaammin. Näyttö tarjoaa myös tarkan kosketuskokemuksen innovatiivisen ZenScreen Touch -sovelluksen kautta, jolla voi näyttää ja ohjata Android-puhelimen sovelluksia ison ruudun tuottavuusboostia varten. Hybridisignaali-USB-C™- ja micro-HDMI-yhteensopivuuden ansiosta sisältöä voi katsella useasta eri kannettavasta laitteesta, joten tarjolla on laaja näkymä parhaita työ- ja viihdekokemuksia varten missä tahansa liikutkin.

ZenScreen Touch MB16AMT:n interaktiivinen 10 pisteen kosketusnäyttö tarjoaa erittäin tarkan, nopean ja saumattoman kosketuskokemuksen, joka mahdollistaa asiakirjojen muokkauksen, dioille piirtämisen tai pelien pelaamisen sormenpäillä. Windows 10 -yhteensopivuus mahdollistaa tehokkaamman ja fiksumman työnteon.

ZenScreen Touch -yksinoikeussovellus mahdollistaa Android*-puhelimen katselun ja ohjauksen ZenScreen Touch MB16AMT:n kookkaammalla ruudulla. Tämä suurempi mittakaava tarjoaa mukavamman näkymän mille tahansa sisällölle, ja lisäksi se on täydellinen monimutkaisille tehtäville, kuten asiakirjojen, valokuvien ja videoiden muokkaukselle.

Hybridisignaali-USB-C™- ja micro-HDMI-yhteensopivuus takaa, että ZenScreen Touch MB16AMT pystyy näyttämään sisältöä useista erilaisista laitteista, kuten kannettavista, älypuhelimista, pelikonsoleista, kameroista ja tableteista, joten tarjolla on laaja näkymä sekä työtä että huvia varten. Näytön innovatiivinen hybridisignaaliratkaisu tukee suoraan USB Type-C -yhteyksiä, ja asennettavalla ajurilla saa käyttöön USB Type-A* -tuen ja täydellisen yhteensopivuuden.

Kahden sisäänrakennetun kaiuttimen avulla ZenScreen Touch MB16AMT parantaa audiovisuaalisia kokemuksia missä tahansa. Laitteessa on myös sisäänrakennettu 7800 mAh:n akku, jonka kesto on yhdellä latauksella jopa neljä tuntia*. Oman akun ansiosta ZenScreen Touch MB16AMT ei vie kytketyn laitteen virtaa. Näin matkalla ollessa voi tehdä pidempään töitä tai katsoa enemmän videoita. Kun akku on aika ladata, Quick Charge 3.0 -teknologia tuplaa latausnopeuden tavallisiin latureihin verrattuna ja varmistaa mahdollisimman lyhyen odottelun.

ZenScreen Touch MB16AMT sopii kaikille asvalttisotureille. Korkealuokkaisen metallisen takakannen kanssakin näyttö painaa vain 0,9 kg, ja ultraohut 9 mm:n profiili takaa sen sopivan mihin tahansa matkakassiin.

Innovatiivinen kokoontaitettava Smart Case -suojakotelo suojaa ZenScreen™ Touch MB16AMT -näyttöä pölyltä ja naarmuilta. Lisäksi ZenScreen Touch MB16AMT -näytön oikeassa alakulmassa on Smart Pen -kynäaukko, jonne voi asettaa kynän näytön tueksi, kun kotelo ei ole käytössä.

ASUS DisplayWidget-ohjelmiston* avulla ZenScreen™ Touch MB16AMT tunnistaa automaattisesti näytön suunnan ja osaa vaihtaa sen vaaka- tai pystyasentoon. Vaaka-asento (Landscape mode) soveltuu esityksille ja Excel-taulukoille, ja pystyasento (Portrait) tarjoaa täydellisen näkymän esimerkiksi asiakirjoille, kirjoille tai verkkosivuille.

ASUS Ultra-Low Blue Light –teknologia - ASUS Ultra-Low Blue Light -teknologia suojaa haitalliselta siniseltä valolta. Laitteessa on neljä sinivalosuodattimen asetusta, joita pääsee helposti säätämään näyttövalikon kautta.

ASUS Flicker-free –teknologia - ZenScreen Touch MB16AMT käyttää TÜV Rheinlandin sertifioimaa ASUS Flicker-Free -teknologiaa, joka vähentää välkettä ja tarjoaa näin mukavamman katselukokemuksen. Teknologian avulla pystytään välttämään silmien rasittuminen ja muut mahdolliset haittavaikutukset, joita saattaa esiintyä, kun näytön ääressä vietetään useita tunteja.

ASUS ZenScreen Go MB16AMT ominaisuudet:

  • Näytön koko: 15,6"
  • Paneeli: IPS
  • Kosketusnäyttö: kyllä, 10-pisteinen monikosketus
  • Resoluutio: 1920 x 1080
  • Kontrasti: 700:1
  • Kirkkaus: 250 cd/m2
  • Vasteaika: 5 ms (GtG)
  • Pikselikoko: 0,179 mm
  • Automaattinen näytön orientaatio
  • Liitännät: USB Type-C (mukana USB Type-C to A -adapteri), Micro-HDMI
  • Mitat (L x K x S): 359,7 x 227,4 x 9,0 mm
  • Paino: 0,9 kg
  • Kaiuttimet: 2 x 1W stereokaiuttimet
  • Akku: 7800 mAh li-polymer, kesto jopa 4 tuntia @ 250 nits kirkkaudella (DP Alt -tila)
  • Tuotepakkauksen sisältö: päälaite, Asus Smart Case, verkkolaite, pikaopas, takuukortti, DP over USB-C -kaapeli (USB-C => USB-C), USB Type-C to A -adapteri, ZenScreen-kynä
  • Sertifioinnit: BSMI, CB, CCC, CE, FCC, J-MOSS, KCC, RoHS, UkrSEPRO, UL/cUL, VCCI, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), TUV Flicker-free , TUV Low Blue Light, CU(EAC), BIS
  • Yhteensopivat käyttöjärjestelmät kosketustoiminnolle: Windows 7/8/10, Android 6.0 tai uudempi (tarvitsee ASUS ZenScreen Touch App -sovelluksen, Host Storage -tuen ja HID-monikosketustuen), Mac OS (vain yhden pisteen kosketustuki), Chrome OS, Linux
  • Takuu: 3 vuoden Onsite SWAP-laitevaihtotakuu
Asus
90LM04S0-B01170

Lisätiedot

valmistaja
Asus
Kuvasuhde
16 to 9
Korkeussäätö
Ei
Paneeli
IPS
Resoluutio
1920x1080
Näytön kokoluokka 2
15"