PHILIPS 273V7QDSB 27" FHD IPS HDMI/DVI/VGA

118,00 €
PHILIPS 273V7QDSB 27" FHD IPS HDMI/DVI/VGA
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(7 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

Eloisat ja terävät kuvat reunasta reunaan. 273V7QDSB/00 on täydellinen yleiskäyttöinen näyttö, jonka upeat kuvat ulottuvat reunasta reunaan. Kompakti ja ohut näyttö on myös hellävarainen silmille.
  • 27” FullHD
  • IPS-paneeli
  • Kuvasuhde 16:9
  • VGA, DVI-D, HDMI

SmartContrast: uskomattoman tarkat mustan yksityiskohdat SmartContrast on Philipsin tekniikka, joka analysoi tarkastelemasi sisällön, säätää värit automaattisesti ja ohjaa taustavalon voimakkuutta digitaalisen kuvan ja videon kontrastin tehostamiseksi dynaamisesti, kun peleissä on tummia värisävyjä. Kun säästötila on valittuna, kontrasti ja taustavalo muuttuvat täydellisiksi toimistosovelluksia varten ja virrankulutuksen vähentämiseksi.
LowBlue -tila lisää työn tehokkuutta vähentämällä silmien rasitusta Tutkimukset ovat osoittaneet, että LED-näyttöjen lyhyen aaltopituuden siniset valonsäteet voivat ultraviolettivalon tavoin aiheuttaa vauriota silmille ja vaikuttaa näköön pitkällä aikavälillä. Hyvinvointia edistämään kehitetty Philips LowBlue -tila vähentää haitallista lyhyen aaltopituuden sinistä valoa älykkään ohjelmistotekniikan avulla.
Philips
273V7QDSB/00

Lisätiedot

valmistaja
Philips
Kuvasuhde
16 to 9
Korkeussäätö
Ei
Paneeli
IPS
Resoluutio
1920x1080
Näytön kokoluokka 2
27"