BENQ MOBIUZ EX2710Q 27” QHD HDRI IPS 165HZ 1MS FREESYNC PREMIUM

364,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(2 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

EX2710Q-näytössä on HDRi, joka optimoi värimaailman, yksityiskohtien kontrastin ja kuvan selkeyden lisäten syvyyttä, jotta pelit ovat visuaalisesti parhaimmillaan ja näet jokaisen strategisesti tärkeän yksityiskohdan. Sen reunaton muotoilu antaa näytölle lisää tilaa ja poistaa häiritsevät reunat, jotka voivat viedä huomiosi pois todellisesta toiminnasta.

165 hertsin virkistystaajuus ja 1ms:n MPRT yhdistettynä BenQ:n omiin peliominaisuuksiin ja asetusten pikavalintoihin pitävät sinut pelin etulinjassa. Alan johtavat sisäiset kaiuttimet mahdollistavat mukaansa tempaavan audiovisuaalisen pelinautinnon ilman ulkoisten kaiuttimien aiheuttamaa sekasotkua. Voit valita esiasetetun äänitilan, joka vastaa pelin kulloistakin intensiteettiä. Lisäksi HDMI-ja DP-porttien ansiosta voit vaihtaa eri tulojen välillä ilman johtojen irrottamista ja kytkemistä.

BenQ:n Eye-Care-teknologia huolehtii silmiesi hyvinvoinnista samalla kun itse keskityt peliin. LowBlue Light-suodattimet säätelevät valoa, Flicker-free-toiminto poistaa näytön värinän ja alan johtava Brightness Intelligence Plus-teknologia mukauttaa kuvan kaikenlaisiin valaistusolosuhteisiin. Lisäksi uudet ePaper-ja Color Weakness-tilat tarjoavat paremman, mukavan katselukokemuksen. HDRi ja EX2710Q vievät pelaamisesi uudelle tasolle.

BenQ
9H.LK4LA.TBE

Lisätiedot

valmistaja
Benq
Kuvasuhde
16 to 9
Korkeussäätö
Kyllä
Paneeli
IPS
Resoluutio
2560X1440
Näytön kokoluokka 2
27"