ASUS ZenDrive Rewritable DVD-drive Gold USB-A, USB-C

39,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(11 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

ASUS ZenDrive U9M on äärimmäisen ohut ulkoinen tallentava DVD-asema, joka tukee USB Type-C- ja Type-A -liitäntöjä ja sisältää kaksi kaapelia, joilla tiedonsiirto onnistuu niin PC:n kuin Macin kanssa. Sen hienostunut ja Zen-henkinen, sisäkkäisiä ympyröitä sisältävä viimeistely tekee tekniikasta esteettistä.

ASUS ZenDrive U9M paketoi toimintonsa minimalistiseen muotoon; sen ultrakapea 13 mm:n korkeus ja Zen-henkinen, sisäkkäisiä ympyröitä sisältävä viimeistely tekevät siitä hienostuneen lisän mihin tahansa tietokonelaitteistoon. Yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta se on täydellinen kumppani ohuille ja kevyille kannettaville.

ASUS ZenDrive U9M sisältää kaksi kaapelia, joiden USB Type-C- ja Type-A -liitäntöjen avulla se tukee niin PC:tä kuin Macia. Type-C-liitin toimii kummin päin tahansa ja mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron yhteensopivilta laitteilta.

ASUS ZenDrive U9M tukee M-DISC-levytyyppiä. Se on arkistotason tallennusratkaisu, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä arvokkaimpien digitaalisten muistojen, kuten perhekuvien ja kotivideoiden arkistoinnissa. Kiintolevyjen, flash-asemien ja muiden kirjoitettavien tietovälineiden tallennusaika on noin 8 vuotta, mutta M-DISC kirjoittaa tiedot patentoituun, kivimäiseen kerrokseen, joka sietää ääriolosuhteita ja suojaa muistoja ja tärkeitä tietoja häviämiseltä vähintään 1 000 vuoden ajan.

ASUS ZenDrive U9M tarjoaa täydellisen, helppokäyttöisen varmuuskopiointiratkaisun. Mukana toimitettavat, intuitiiviset Cyberlink Power2go 8- ja PowerBackup-ohjelmistot helpottavat levyn kirjoittamista ja tarjoavat valinnaisen salaustoiminnon, jolla voit suojata yksityiset tiedostot, sekä automaattisen tietojen arkistoinnin. Mukana seuraa myös Nero BackItUp -sovellus, jolla voit varmuuskopioida Android-laitteelta tietokoneelle langattomasti. Yhdessä nämä tehokkaat toiminnot suojaavat tietojasi ja minimoivat niiden häviämisen riskin, jolloin voit olla turvallisin mielin.

Asus ZenDrive SDRW-08U9M ominaisuudet:

 • Käyttöjärjestelmätuki: Windows XP tai uudempi, Mac OS X 10.6 tai uudempi (Mojave-käyttöjärjestelmäversion kanssa toistaiseksi yhteensopivuusongelmia, jotka korjaantunevat seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen myötä)
 • Keskimääräinen hakuaika: DVD: 160 ms, CD 140 ms
 • Lukunopeus: DVD+R : 8X, DVD-R : 8X, DVD+RW : 8X, DVD-RW : 8X, DVD-ROM : 8X, DVD+R(DL) : 8X, DVD+R(SL, M-DISC) : 8X, DVD-R(DL) : 8X, DVD-ROM(DL) : 8X, DVD-RAM : 5X, CD-R : 24X, CD-RW : 24X, CD-ROM : 24X, DVD Video –toisto : 4X, VCD-toisto : 16X, Audio CD –toisto : 10X
 • Kirjoitusnopeus: DVD+R : 8X, DVD-R : 8X, DVD+RW : 8X, DVD-RW : 6X, DVD+R(DL) : 6X, DVD-R (DL) : 6X, DVD+R(SL, M-DISC) : 4X, DVD-RAM : 5X, CD-R : 24X, CD-RW : 24X
 • Liitäntä: USB 2.0 (yhteensopiva USB Type-C ja A -liitäntöjen kanssa)
 • Nero BackItUp kattava varmuuskopiointiratkaisu Android-laitteille
 • Mukana tulevat ohjelmistot: Cyberlink Power2Go 8, Cyberlink PowerBackup 2.5, Nero BackItUp, E-Green
 • Tuetut levyformaatit: Audio CD, Video CD, CD-I, CD-Extra, Photo CD, CD-Text, CD-ROM/XA, Multi-session CD, CD-R, CD-RW, CD-ROM , DVD±R(SL/DL), DVD±RW, DVD-ROM(SL/DL), DVD-RAM, DVD Video
 • Tuettujen levyjen mitat: 12cm/8cm
 • Virta: USB +5V ± 5%, ei tarvetta ulkoiselle virtalaitteelle
 • Käyttöasento: vaaka-asento (+5° ~ -5°)
 • Mitat: 142.5 x 135.5 x 13.9 (PxLxK) mm
 • Paino: 228 g
Asus
90DD02A5-M29000

Lisätiedot

valmistaja
Asus