ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router

118,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(5 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

TUF Gaming AX3000 V2 -reititin on suunniteltu takaamaan vakaa ja nopea langallinen tai langaton yhteys ruuhkaisissa ympäristöissä. Siitä hyötyvät kaikki laitteesi: kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, pelikonsolit sekä kaikki kodin älylaitteet.

WiFi 6 tarjoaa nopeammat langattomat yhteydet OFDMA-, BSS Coloring- ja MU-MIMO-teknologioiden ansiosta, ja se parantaa myös verkon tehokkuutta, jolloin kaikki laitteesi saavat osansa Wi-Fin kaistanleveydestä. Se sopii erinomaisesti vilkkaasti liikennöityihin verkkoihin, joissa on paljon erilaisia Wi-Fi-laitteita, kuten kannettavia tietokoneita, älypuhelimia ja kodin älylaitteita.

Aito usean gigabitin langallinen yhteys. TUF Gaming AX3000 V2 antaa mahdollisuuden jopa 2 Gbps:n internetyhteyden käyttöön 2,5 Gbps:n portilla ja yhdistämällä kaksi erillistä 1 Gbps:n internetyhteyttä LAN1- ja LAN2-porteilla.* ( Link Aggregation (802.3ad) tarkoittaa useiden laitteiden tiedonsiirron yhdistämistä.)

Wi-Fi ulottuu kauemmaksi. TUF Gaming AX3000 V2 on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen Wi-Fi-kattavuus. Se käyttää WiFi 6:n OFDMA-teknologiaa, jonka ansiosta signaali kulkee kauemmas kuin WiFi 5:ssä. 2x2 MIMO -kokoonpanon sekä muiden parannusten, kuten signaalia suuntaavan beamforming-tekniikan, ansiosta TUF Gaming AX3000 V2 ulottuu joka nurkkaan.

Joustava ja skaalautuva langaton mesh-verkko. Jos tarvitset lisää kantavuutta tai uusia toimintoja, voit milloin tahansa lisätä AiMesh-verkkoosi uuden yhteensopivan reitittimen!

Vakaa ja kestävä. TUF Gaming AX3000 V2 on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen Wi-Fi-suorituskyky. Jäähdytysaukkojen sijainnit ja jäähdytyssiilin rakenne parantavat jäähdytystä ja lisäävät vakautta, samalla kun kiinteät antennit ja metalliset porttisuojukset parantavat fyysistä kestävyyttä.

Pelaa ja käytä VPN:ää samaan aikaan. VPN Fusion -toiminnon ansiosta voit käyttää sekä VPN:ää että tavallista internetyhteyttä yhtäaikaisesti! Voit siis nauttia parhaasta pelinopeudesta, vaikka muut verkon käyttäjät tarvitsisivat VPN-yhteyttä.

WiFi 6 – Äärimmäistä pelitehoa. WiFi 6 tuo verkkoyhteyksiisi uskomattomat nopeudet ja kantamat ja tukee kaikkia nykyisiä laitteitasi.* (Pienempi viive, suuremmat nopeudet, energiatehokas, pidempi kantama). * WiFi 6:n ominaisuuksien hyödyntäminen edellyttää WiFi 6 päätelaitteita.

Yritystason suojausta kotikäyttöön. Kotiverkon tietoturva on oleellista, kun yhdistettyjä laitteita on useita – ja vieläkin oleellisempaa, kun osa niistä on IoT-laitteiden kaltaisia virussuojaamattomia laitteita. TUF Gaming AX3000 V2 sisältää ilmaisen AiProtection Pro -palvelun koko laitteen käyttöiäksi sekä tuoreimman WPA3-suojausprotokollan ja edistyneet lapsilukkotoiminnot. TUF Gaming AX3000 V2 turvaa jokaisen laitteen, ja kätevällä mobiilisovelluksella voit seurata, mitä verkossasi tapahtuu. Datatunnelointiin perustuvan VPN-teknologian ansiosta Instant Guard avaa sinulle yhdellä klikkauksella suojatun internetyhteyden TUF Gaming AX3000 V2:n kautta mistä tahansa. TUF Gaming AX3000 V2:n avulla voit ottaa kotiverkon mukaasi kaikkialle minne menetkin, etkä joudu käyttämään ulkopuolisten tahojen verkkopohjaisia VPN-palveluita!

Ominaisuudet:

  • 4-in-1-toiminnallisuus: Reititin, tukiasema, toistin, mediasilta
  • WiFi 6 nopeus jopa 574 Mbps 2.4 GHz:n taajuudella ja jopa 2402 Mbps 5.0 GHz:n taajuudella
  • Dual-band - kaksi samanaikaisesti käytössä olevaa siirtokaistaa kahdella eri taajuudella (2.4GHz ja 5GHz), jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 3000 Mbps
  • Täysin yhteensopiva 802.11b/g/n/ac/ax standardien kanssa
  • Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WPA3, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise -suojausta
  • Neljä ulkoista antennia takaavat hyvän kantaman verkolle.
  • Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminto mahdollistaa langattoman verkon salauksen ja laitteiden liittämisen napin painalluksella.
  • Tehokas 1,7 GHz 64-bit Quad-core suoritin
  • Muisti 256 Mt flash ja 512 Mt RAM -muistia
  • Liitännät: 1 x WAN 2.5 Gigabit, 4 x LAN Gigabit porttia (2 x LAN aggregation tuella) ja 1 x USB 3.2 Gen 1 -portti
  • Käyttöjärjestelmäriippumaton - selainpohjainen hallinta
  • Helppo hallita Ilmaisella Asus Router app Android ja IOS mobiilisovelluksella.
  • Download Master langattomaan tallennukseen ja pääsyyn reitittimeen liitettyihin USB-tallennusvälineisiin
  • Quality of Service -toiminto antaa enemmän kaistaa nopeutta vaativille toiminnoille kuten peleille, VoiP-puheleuille ja videoille.
  • IPv6-tuki: IPv6 on uusi verkkoprokolla joka tulevaisuudessa korvaa tällä hetkellä kaikkien laitteiden käyttämän IPv4-protokollan. Verkkolaitteen IPv6 tuki siis mahdollistaa laitteen toimivuuden tulevan tekniikan kanssa.
  • VPN server : IPSec, OVPN, PPTP, VPN Fusion
  • VPN client : L2TP client, OVPN client, PPTP client
  • Asus AiProtention Pro huolehtii verkkosi turvallisuudesta.
  • Aura RGB -valotehosteet
  • Pakkauksen sisältö: TUF-AX3000 V2 -WiFi 6 pelireititin, verkkovirtalähde, Ethernet-kaapeli, pikaohje

Asus
90IG0790-MO3B00

Lisätiedot

valmistaja
Asus