Uovision Riistakameran Sääsuoja

19,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(6 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

Riistakamera sääsuoja – Universal malli kaikkiin riistakameroihin! Universal riistakamera sääsuoja käy lähes kaikkiin markkinoilla oleviin riistakameroihin, joissa on tavallinen remmikiinnitys kameran takana. Suomen sääoloihin erityisesti suunniteltu tukeva sääsuoja. Sitä voidaan käyttää erimerkkisten lähettävän riistakameran sekä ei-lähettävän riistakameran kanssa. Universal sääsuoja antaa suojaa sadetta, lunta ja puusta tippuvia kappaleita vasten maastossa.
Käyttö Universal riistakamera sääsuoja suojaa kameraa sateelta, tuiskulta ja estää lumikinosten ja puiden lehtien / roskien kasaantumisen suoraan kameran päälle. Pujota remmi sääsuojalevyn ja kameran pidikkeiden läpi ja aseta kamera paikalleen. Ei voisi enää helpompaa olla!
Sopivuus Sääsuoja sopii lähes kaikille kameramerkeille joissa on remmikiinnityskorvat kameran takana. Jos sinulla on lähettävä riistakamera, voit helposti porata antennin reiän oikeaan kohtaan. Taipuisaa antennia käytettäessä reiän poraaminen ei ole pakollista.
Mustaa vettä hylkivää kovamuovia Sääsuoja on valmistettu kovasta mustasta 4 mm paksusta pe-hd-muovista (elintarvikemuovia). Sisäpuoli on mattamusta, jottei se häiritse silmää eikä heijasta. Se myös katoaa maastoon sopivasti. Muovissa saattaa olla valmistus-, pakkaus- ja lähetyksestä johtuvia pintanaarmuja, jotka eivät vaikuta suojan toimintaan mitenkään. Muovi on täysin kierrätettävää ja UV-suojattua.
Mikäli haluat sävyttää sääsuojan väriä omaan maastoon paremmin soveltuvaksi, se onnistuu esim spraypullon avulla. Maali pysyy parhaiten jos pinta karhennetaan hienolla hiekkapaperilla ennen maalausta.
Lippa Sääsuojassa on sadekourulla varustettu noin 12 cm pitkä lippa. Kouru ohjaa veden lipan sivuille eikä kameran linssin eteen, näin vältetään vesiputous tallenteet kameran edessä ja kameran naamataulua ei turhaan huuhdella.
Reijät remmille Sääsuojassa on kaksi reikää kameran kiinnitysremmiä varten. Niiden avulla saat kameran kiinnitettyä puuhun helposti.
Reijät mahdollisen akun kiinnittämistä varten Jos haluat käyttää kameran kanssa akkua, niin suojan alaosaan on valmiiksi tehty reijät, joihin voit kiinnittää esimerkiksi kulmaraudat tai pelkät narut akun kannattamiksi. Reijän halkaisija on 5 mm ja ne sijaitsevat noin 3 cm päässä reunoista. Uovisionin akku istuu tuohon vallan mainiosti.

 • mustaa 4 mm paksua pe-hd-muovia (elintarvikemuovia)
 • muovi kestää hyvin erilaiset sääolosuhteet; -40 – + 80 astetta
 • muovi on täysin kierrätettävää ja UV-suojattua
 • leveys 18 cm
 • korkeus 24,5 cm
 • lipan pituus noin 12 cm
 • lipassa vesikouru
 • valmiit reijät kiinnitysremmille
 • valmiit reijät alhaalla mahdollisen akun kiinnittämistä varten samaan settiin
 • sääsuoja sopii lähes kaikille kameramerkeille
 • lähettävälle kameralle voi halutessa porata lippaan reijän antennille
UOVISION
90-119

Lisätiedot

valmistaja
Uovision
Luokka
Oheistarvikkeet