EPSON WorkForce ES-500WII

453,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(6 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

  • Langaton skannaus
  • Skannaa älypuhelimeen, tablettiin, PC:lle tai Maciin
  • Esikatsele, lähetä sähköpostiin, lataa ja luo muokattavia tiedostoja
  • Skannaa jopa 35 arkkia minuutissa, molemmat puolet kerralla
  • Automaattinen rajaus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto
  • Skannaa asiakirjoja käyntikorteista A4-asiakirjoihin, joiden paino on 27–413 g/m²



Tämä nopea, A4-koon kaksipuolinen skanneri automaattisella arkinsyötöllä mahdollistaa yritysasiakirjojen nopean digitalisoinnin tietokoneilta, tableteilta ja älypuhelimista. Skannaa PC:ltä, Macistä, älypuhelimesta ja muista laitteista langattoman yhteyden ja USB 3.0 liitännän avulla.

Säästä aikaa Mahdollisuus skannata molemmat puolet kerralla, 50 arkin automaattinen arkinsyöttölaite ja skannausnopeus 35 arkkia tai 70 kuvaa minuutissa takaavat, että työt valmistuvat nopeasti ja aikaa säästäen.

Langaton ja älykäs skannaus Skannaa tietokoneelta suoraan verkkokansioihin, pilvipalvelutileille ja sähköpostiin Epson ScanSmart ohjelmiston avulla. Epson Smart Panel sovelluksella voit taas skannata tabletilta tai puhelimesta suoraan haluamaasi pilvipalvelutilin kansioon tai itse laitteeseen.

Joustava ja monipuolinen Skannaa kaikki yritysasiakirjat, olipa kyse käyntikorteista, kuiteista, laskuista tai kirjeistä. Automaattinen arkinsyöttölaite tukee kaikkia materiaaleja, joiden paino on 27–413 g/m², ja lopettaa materiaalin syöttämisen tukosten ilmetessä automaattisesti, jotta tärkeät asiakirjat eivät vahingoitu.

Älykäs Älykkäät värin ja kuvan säätötoiminnot – automaattinen rajaus, suoristus sekä tyhjän sivun ja taustan poisto Epsonin kuvankäsittelytekniikalla.

Mielenrauhaa Kapasiteetti on 4 000 sivua päivässä. Paperitukoksista, kaksoissyötöstä ja lasin likaisuudesta varoittavat sisäänrakennetut anturit varmistavat, etteivät asiakirjat pääse vahingoittumaan ja että skannaustulos on aina laadukas.

Mukana tehokas ohjelmisto Helppokäyttöinen Epson ScanSmart skannausohjelmisto mahdollistaa muun muassa sisällön esikatselun, sähköpostitse lähettämisen ja lataamisen. Luo hakukelpoisia PDF-tiedostoja sekä muokattavia Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja sisäänrakennetun tekstintunnistusohjelmiston avulla.

Epson
B11B263401

Lisätiedot

valmistaja
Epson
Tyyppi
Asiakirjaskanneri