EPSON ECOTANK ET-5150

511,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(4 kpl, toimitusaika 1-3 arkipäivää )

  • Erittäin nopea tulostus
  • Tulosta, kopioi ja skannaa
  • Erittäin alhaiset sivukohtaiset kustannukset
  • Taloudellinen mustesäiliöjärjestelmä
  • Helppokäyttöiset mustesäiliöt tulostimen etuosassa
  • Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
  • Maksuttomat mobiilitulostussovellukset
  • A4-koon monitoimilaite
  • 250 arkin paperilokero
  • 35 arkin automaattinen arkinsyöttölaite



Tämä A4-koon monitoimitulostin takaa erittäin alhaiset tulostuskustannukset sekä nopean tulostuksen, eikä muste- tai värikasetteja tarvitse vaihtaa. Tässä kotitoimistoihin ja pienille yrityksille sopivassa A4-koon monitoimitulostimessa on erittäin alhaiset sivukohtaiset tulostuskustannukset sekä korkeat tulostusnopeudet. 250 arkin paperilokeron, 6,1 cm:n LCD-kosketusnäytön ja 35 arkin automaattisen arkinsyöttölaitteen ansiosta tulostus on sujuvaa.

Tee enemmän nopeammin Nosta tehokkuutesi seuraavalle tasolle tällä nopealla tulostimella, joka tulostaa ensimmäisen sivun vain 7 sekunnissa.

Monipuolinen A4-koon EcoTank-tulostin ET-5150:llä voi tulostaa, kopioida ja skannata. Siinä on kaksipuolinen tulostus, 250 arkin paperilokero sekä 35 arkin automaattinen arkinsyöttölaite. Monipuolisia toimintoja on helppo käyttää 6,1 cm:n LCD-kosketusnäytöllä.

Jatkuvaa säästöä Säästät aina, kun tulostat tällä EcoTank-tulostimella, sillä sen sivukohtaiset kustannukset ovat uskomattoman edulliset. Toisin kuin muissa tulostimissa, EcoTank-laitteessa on suuret mustesäiliöt, jotka täytetään edullisilla mustepulloilla.

Yritystasoiset tulosteet EcoTank 113 -mustesarjan kaikki musteet ovat pigmenttimusteita, jotka kestävät hankausta, vettä ja korostuskyniä. Yhdellä mustesarjalla voidaan tulostaa jopa 7 500 mustavalkosivua ja 6 000 värisivua.

Tulosta lähes mistä vain Tulostin tukee Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteyksiä, joten voit lähettää siihen asiakirjoja tulostettaviksi käyttämällä älylaitteeseen asennettuja Epson iPrint- ja Smart Panel - sovelluksia.

Helppokäyttöinen ja luotettava Mustesäiliöiden täyttäminen käy kätevästi ja siististi suljettavilla ja helppokäyttöisillä mustepulloilla. Epsonin ainutlaatuinen, ilman lämpöä toimiva PrecisionCore-tekniikka parantaa luotettavuutta, lyhentää seisokkeja ja vähentää ympäristövaikutuksia. Ei lämpenemisaikaa, joten ensimmäinen sivu tulostuu nopeasti ja vähemmällä virrankäytöllä.

Epson
C11CJ89402

Lisätiedot

valmistaja
Epson
Tulostintyyppi
Monitoimitulostimet
Tulostustekniikka
Mustesuihku
Väritulostus
Väritulostus
Paperikoko
A4