EPSON ET-2851 EcoTank MFP 33ppm

403,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(9 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

  • A4-monitoimitulostin
  • Automaattinen kaksipuolistulostus
  • Mukana mustetta 14 000 mustavalkosivun ja 5 200 värisivun tulostamiseen
  • 3,7 cm värillinen LCD-näyttö
  • Erittäin edullinen tulostus: Säästä jopa 90 %1 tulostuskuluissa
  • Jopa 72 mustekasettia yhdessä mustepullosarjassa1
  • Vaivaton mustesäiliöjärjestelmä: Täytä mustesäiliöt helposti ja siististi
  • Epson Smart Panel -sovellus4

Sano hyvästit mustekaseteille - Epson EcoTank -tulostimessa ei ole mustekasetteja - säästät jopa 90 %1 tulostuskustannuksissa. Tulostimen mukana toimitetaan riittoisat mustepullot ja tulostimeen integroidut mustesäiliöt on helppo täyttää. Uudelleentäytettävät mustesäiliöt, joustavat liitäntäominaisuudet ja kaksipuolinen tulostus tekevät tästä täydellisen tulostimen kaikille, jotka haluavat korkealaatuisia tulosteita uskomattoman alhaiseen sivuhintaan.

EcoTank on vaivaton ratkaisu kotitulostukseen - suurten mustesäiliöiden täyttö onnistuu helposti ja siististi, ja pullojen avainlukko varmistaa, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta. Taloudellisen tulostimen avulla säästät jopa 90 % tulostuskustannuksissa.1 Lisäksi tulostimen mukana toimitetaan yksi lisäpullo mustaa mustetta, joten saat mustetta jopa kolmeksi vuodeksi2. Yhdellä mustepullosarjalla tulostat jopa 7 500 mustavalkoista sivua ja 6 000 värisivua3, mikä vastaa jopa 72 mustekasettia.1 Epson Smart Panel -sovelluksen avulla voit ohjata tulostintasi älylaitteesta4. Tulosta, kopioi ja skannaa asiakirjoja ja valokuvia, määritä tulostimen asetukset, tee vianetsintä ja anna luovuutesi virrata hyödyntämällä erilaisia valmiita malleja!

Erilaiset tehtävät voidaan suorittaa nopeasti 3,7 cm väri-LCD-näytön, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen, reunuksettoman valokuvatulostuksen ja jopa 10,5 sivun minuuttitulostusnopeuden avulla.

Kompakti rakenne sekä Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct-liitännät mahdollistavat tulostimen helpon integroinnin osaksi koti- tai toimistojärjestelmääsi ja tulostuksen puhelimesta, tabletista tai kannettavasta.

Lämmöttömän PrecisionCore-teknologiamme ansiosta voit vähentää energian kulutusta. Lisäksi vaihdettavia tarvikkeita on vähemmän. Tulostuspää on valmiiksi asennettu, joten tulostimen käyttöönotto on todella helppoa.

Epson
C11CJ63407

Lisätiedot

valmistaja
Epson
Tulostintyyppi
Monitoimitulostimet
Tulostustekniikka
Mustesuihku
Väritulostus
Väritulostus
Paperikoko
A4