ASUS ZenWiFi Pro ET12 1-pack Black (EU+UK)

515,00 €
Määrä
Maahantuojalta tilattavissa(6 kpl, toimitusaika 3-5 arkipäivää )

Asus ZenWiFi Pro ET12 Tri-band WiFi6E -Mesh-reitittimellä teet huippunopean ja kattavan verkon kotiin tai toimistoon. Verkon hallinta ja käyttöönotto on helppoa tietokoneella, tabletilla, Android tai IOS sovelluksella. Helpon käyttöliittymän avulla aloittelevakin käyttäjä pystyy helposti määrittämään kaikki verkon asetukset ja seuraamaan laitteen tilaa.

WiFi 6E käyttää juuri saataville tullutta 6 GHz:n taajuusaluetta, jota vain WiFi 6E -laitteet voivat käyttää. Näin vanhat laitteet eivät häiritse WiFi 6E:n suorituskykyä, jolloin laitteesi saavat käyttöön nopeammat ja luotettavammat yhteydet.Kahden tukiaseman järjestelmällä pystytään kattamaan jopa 550 m2 tila. Järjestelmä käyttää yhtä verkon nimeä ja vaihtaa yhteyttä tukiasemien välillä saumattomasti.

WiFi 6E tarjoaa jopa 7 uutta erittäin nopeaa 160 MHz:n kanavaa*, joilla saavutetaan usean gigabitin nopeus vakaasti ja luotettavasti. Se parantaa huomattavasti verkon kapasiteettia vähentäen samalla taajuuksien ruuhkautumista, mikä tehostaa kaikkien WiFi 6E -laitteiden suorituskykyä. * Riippuen viranomaismääräyksistä ja yhteiskäytöstä 5 GHz:n Wi-Fin kanssa. Kanavia voi olla vähemmän kuin 7.

ZenWiFi Pro ET12 tarjoaa 12 tietovirtaa, joiden siirtonopeus voi olla yhteensä jopa 11 000 Mbps. Se parantaa laitteen kykyä lähettää ja vastaanottaa tietoa suurelta määrältä laitteita yhtäaikaisesti, mikä vähentää katvealueita ja antaa ZenWiFi Pro ET12:lle suorituskykyetua kiireisimpiinkin kotiverkkoihin.

ASUS RangeBoost Plus on uusin ja tehokkain versio kuuluisasta RangeBoost-teknologiastamme, ja se parantaa kuuluvuutta kaikille Wi-Fi-laitteille – myös vanhemmille. Uuden sukupolven Broadcomin WiFi 6 -piirisarjan ja 2,0 GHz:n 64-bittisen neliydinsuorittimen voimin RangeBoost Plus hyödyntää useita ASUSin omia teknologioita ja parantaa Wi-Fi-signaalin kantavuutta ja kuuluvuutta jopa 38 %*. * Mitattu käyttäen 200 Mbps WiFi 6 -laitteen yhteyttä RangeBoost Plus -varustettuun WiFi 6 -reitittimeen niin, että vertauskohtana on sama WiFi 6 -laite kytkeytyneenä WiFi 5 -reitittimeen, jossa ei ole RangeBoost Plus -ominaisuutta.

ZenWiFi Pro ET12:ssa on sekä 2,5 G:n LAN-portti että 2,5 G:n WAN-portti, joten voit nauttia täydestä 2,5 Gbps:n nopeudesta aina palvelua tukevalta ISP:ltä sisäverkon yhteensopiville laitteille asti.

Kotien kasvava laitemäärä ruuhkauttaa 5 GHz:n ja 2,4 GHz:n taajuusalueita entisestään. Uusi 6 GHz:n taajuusalue on varattu vain WiFi 6E -laitteille, joten vanhat laiteet eivät häiritse sitä. Näin se on myös paras valinta siirtoyhteydeksi. Voit valita myös langallisen Ethernet-yhteyden laitteiden väliseksi siirtoyhteydeksi tai ottaa käyttöön automaattisen tilan, jolloin ZenWiFi Pro ET12 valitsee parhaan yhteystyypin ympäristön perusteella. Valinta on aina sinun!

ASUS AiMeshin avulla on helppo lisätä uusia solmukohtia ja parantaa kuuluvuutta tai lisätä uusia ominaisuuksia – lisää vain verkkoon AiMesh-yhteensopiva reititin! Lue lisää AiMeshistä

Ominaisuudet:

  • Kymmenen tehokasta sisäistä antennia mahdollistavat erittäin kattavan verkon
  • Tri-band Mesh- kolme samanaikaisesti käytössä olevaa siirtokaistaa takaa nopean yhteyden ja erittäin pienen nopeus hävikin
  • WiFi nopeus jopa 1148 Mbps 2.4 GHz:n taajuudella ja jopa 4804 Mbps 5.0 GHz:n taajuudella sekä + 4804 Mbps 6.0 GHz:n taajudella jolloin yhdistetty langaton nopeus on jopa 11 000 Mbps
  • MU-MIMO tekniikka 2.4 GHz 4 x 4, 5 GHz 4 x 4, 6 GHz-2 4 x 4
  • Nopeuden mukana kasvaa myös verkon kattavuus ja toimintaluotettavuus.
  • Täysin yhteensopiva 802.11a/b/g/n/ac/ax standardien kanssa
  • Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise, WPA3, WPS -suojausta
  • Asus AiProtention huolehtii verkkosi turvallisuudesta.
  • Quality of Service -toiminto antaa enemmän kaistaa nopeutta vaativille toiminnoille kuten peleille, VoiP-puheluille ja videoille.
  • IPv6-tuki: IPv6 on uusi verkkoprokolla joka tulevaisuudessa korvaa tällä hetkellä kaikkien laitteiden käyttämän IPv4-protokollan. Verkkolaitteen IPv6 tuki siis mahdollistaa laitteen toimivuuden tulevan tekniikan kanssa.
  • Liitännät: 1 x WAN 2,5 gigabit, 1 x LAN 2,5 gigabit, 2 x LAN RJ-45 10/100/1000, 1 x USB 3.1 Gen 1
  • Parental Control: Verkkoyhteyksien aikataulutus ja hallinta.
  • VPN: IPSec Pass-Through, PPTP Pass-Through, L2TP Pass-Through, PPTP server, OpenVPN server, PPTP client, L2TP client, OpenVPN client
  • 2.5 Gigabitin langallisessa verkossa suuretkin tiedostot siirtyvät nopeasti koneiden välillä.
  • Suoritin: 2.0 GHz quad-core 64 bit
  • Muisti: 256 Mt Flash ja 1Gt RAM
  • Helppokäyttöinen ASUS Router -sovellus tarjoaa yksinkertaisen tavan ZenWiFi Pro XT12:n asennukseen ja hallintaan, jolloin käyttöönotto käy hetkessä.
  • Selainpohjainen hallinnan kautta pystyt hyödyntää laitteen kehittyneitä ominaisuuksia, tehokas web-käyttöliittymä näyttää selkeät tilaraportit ja tarkemmat asetukset kätevän hallintanäkymän kautta. Sen avulla voit määrittää reitittimen QoS-asetukset, VPN-käytön, porttien kokoonpanon ja paljon muuta.
  • Laitteen mitat: 115 x 115 x 241 mm
  • Laitteen paino: 1500g
  • Pakkauksen sisältö: ZenWiFi Pro ET12 reititin/tukiasema, verkkovirtalähde, Ethernet-kaapeli, pika-asennusohje

Asus
90IG05Z0-MO3A10

Lisätiedot

valmistaja
Asus